Még sosem ittam egy korty alkoholt sem, viszont hamarosan lesz egy buli, ahol ki szeretném próbálni, melyik alkoholt ajánlanátok? Mik a jó kombinációk?
Ezek közül mit ajánlanátok?
Vodka, Jager, Martini, sör, bor?
Szerintem elsőre semmiképp se keverd, mert annak 100%, hogy nem lesz jó vége. Keverve irtó sokat meg lehet inni bármilyen piából, csak az alkoholnak nem rögtön érzed a hatását, csak majd kb. 1 óra múlva, és ez becsapós lehet, mert azt hiszed még jól állsz, aztán a következő pillanatban meg már totál készen vagy.
A felsoroltak közül én vagy borral/boroskólával, vagy martinivel kezdenék. Ezekből megiszol 1-2 pohárral, esetleg hozzácsapsz még egy feles valami töményt, és az bőven elég lesz neked szerintem.
A vodka és jäger (meg igazából bármilyen tömény) mellé ajánlanám neked, hogy legyen melletted készenlétben egy pohár víz, mert nem valószínű, hogy tetszeni fog.
A jäger az pedig egy olyan ital, amit valaki vagy nagyon szeret, vagy nagyon utál. Én speciel az utóbbiak táborába tartozom, ezért nem tudnám neked jó szívvel ajánlani, de neked kell kitapasztalni, mert amúgy meg tényleg elég sokan szeretik.
A sört pedig én csak azért nem ajánlanám, mert abból nem csak egy felest fogsz kapni, és ha nem tetszik neked az íze, akkor nagyon sokáig fogsz vele szenvedni, míg végre leerőlteted magadon. Elsőre inkább szerintem kóstold meg másét.
Rövidek közül nekem amúgy a tequila a kedvencem, azok közül is inkább a gold, de amúgy a silvert is szeretem, szóval ezt tudom ajánlani. Ráadásul kevés embert ismerek, aki kifejezetten nem szereti. Bár nekem elég tequilázós (szerencsére :D) amúgy is a társaságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!