Miért csinálja?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a barátnőm meg ivott egy 0,2 l keserű likőrt, 28 % - at. Most rá bontott egy energia italt . Lesz baja tőle?Én úgy tudom,hogy nem lehet a 2-őt keverni,de hiába beszélek neki. Köszönöm a válaszkat2017. jún. 7. 16:55
1/10 A kérdező kommentje:
Azt még,hozzá tenném,hogy én is lány vagyok,és tegnap szakított vele a barátja,én azért jöttem át,hogy lelket öntsek bele. De sajnos eddig sikertelenül
2017. jún. 7. 16:57
2/10 A kérdező kommentje:
Megint én vagyok , privátban kaptam üziket, tény nem jól tettem fel a kérdést. Tudom miért csinálj az alkoholt, az energia ital nem stimmel nálam. Szépen kérek mindenkit , hogy a lényegre koncentráljon,ne arra,hogy mit írtam el, vagy ,hogy írtam. Köszönöm
2017. jún. 7. 17:13
3/10 anonim válasza:
Nem tudom hány éves és mennyire tapasztalt ivó. Nekem nem lenne bajom tőle, maximum azért hánynék mert a két dolog gusztustalan együtt.
4/10 Phoney válasza:
Lehet keverni. Amíg nem iszik annyi alkoholt és/vagy energiaitalt, amennyiből külön-külön is gond lenne, addig nem lesz tőle baja. A kettő keverésének lényegében a túladagolás a veszélye.
Nyilván azért csinálja, mert azt hiszi, hogy úgy jobban üt (ez esetben annyi igaz belőle, hogy a szénsav okozta nyomás gyorsan továbbküldi a belek felé a likőrt, és gyorsabban fog felszívódni, de ez ásványvízzel is működne.)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem szokott inni. Egyébként 19-éves, a kapcsolata 3-éves volt.
2017. jún. 7. 17:21
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es a likör ez az egy üveg volt amit írtam, az energia ital is egy db lila HELL . 250 ml. Akkor ha jól értem, csak részegebb lesz ? Köszönöm 4-es a normális választ
2017. jún. 7. 17:27
7/10 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, ha nem szivbeteg vagy viszi nagyon nagyon tulzasba az alkoholt vagy a koffeint. Csak kicsit megcsapja az alkohol jobban, ennyi. Azert vigyazz ra, meg probalj beletraktalni valami sosat meg egy pohar vizet legalabb.
8/10 anonim válasza:
Ez így még nem vészes, de ne engedd hogy több alkoholt igyon.
9/10 anonim válasza:
nincs nagyon veszélye, én piára azért iszok energiaitalt hogy kicsit tisztuljon a fejem (szerintem azért "nem szabad" együtt inni a kettőt mert ha kitisztul a fejed akkor nem érzed annyira hogy részeg vagy és többet innál)
egyébként egy 19 éves lánynak nem hiszem hogy bármi komoly baja lenne akár 2x ennyi likőrtől is.
10/10 Trevor. válasza:
Egyetlen veszélye az alkohol+energiaital keverésnek, hogy könnyebben túladagolja magát az ember, mert nem érzi úgy az alkohol hatását, mármint sokkal éberebb lesz tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!