Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a barátnőm meg ivott egy 0,2 l keserű likőrt, 28 % - at. Most rá bontott egy energia italt . Lesz baja tőle?Én úgy tudom,hogy nem lehet a 2-őt keverni,de hiába beszélek neki. Köszönöm a válaszkat
2017. jún. 7. 16:55
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt még,hozzá tenném,hogy én is lány vagyok,és tegnap szakított vele a barátja,én azért jöttem át,hogy lelket öntsek bele. De sajnos eddig sikertelenül
2017. jún. 7. 16:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Megint én vagyok , privátban kaptam üziket, tény nem jól tettem fel a kérdést. Tudom miért csinálj az alkoholt, az energia ital nem stimmel nálam. Szépen kérek mindenkit , hogy a lényegre koncentráljon,ne arra,hogy mit írtam el, vagy ,hogy írtam. Köszönöm
2017. jún. 7. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves és mennyire tapasztalt ivó. Nekem nem lenne bajom tőle, maximum azért hánynék mert a két dolog gusztustalan együtt.
2017. jún. 7. 17:15
 4/10 Phoney ***** válasza:

Lehet keverni. Amíg nem iszik annyi alkoholt és/vagy energiaitalt, amennyiből külön-külön is gond lenne, addig nem lesz tőle baja. A kettő keverésének lényegében a túladagolás a veszélye.

Nyilván azért csinálja, mert azt hiszi, hogy úgy jobban üt (ez esetben annyi igaz belőle, hogy a szénsav okozta nyomás gyorsan továbbküldi a belek felé a likőrt, és gyorsabban fog felszívódni, de ez ásványvízzel is működne.)

2017. jún. 7. 17:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem szokott inni. Egyébként 19-éves, a kapcsolata 3-éves volt.
2017. jún. 7. 17:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es a likör ez az egy üveg volt amit írtam, az energia ital is egy db lila HELL . 250 ml. Akkor ha jól értem, csak részegebb lesz ? Köszönöm 4-es a normális választ
2017. jún. 7. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja, ha nem szivbeteg vagy viszi nagyon nagyon tulzasba az alkoholt vagy a koffeint. Csak kicsit megcsapja az alkohol jobban, ennyi. Azert vigyazz ra, meg probalj beletraktalni valami sosat meg egy pohar vizet legalabb.
2017. jún. 7. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez így még nem vészes, de ne engedd hogy több alkoholt igyon.
2017. jún. 7. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:

nincs nagyon veszélye, én piára azért iszok energiaitalt hogy kicsit tisztuljon a fejem (szerintem azért "nem szabad" együtt inni a kettőt mert ha kitisztul a fejed akkor nem érzed annyira hogy részeg vagy és többet innál)

egyébként egy 19 éves lánynak nem hiszem hogy bármi komoly baja lenne akár 2x ennyi likőrtől is.

2017. jún. 11. 21:40
 10/10 Trevor. ***** válasza:
Egyetlen veszélye az alkohol+energiaital keverésnek, hogy könnyebben túladagolja magát az ember, mert nem érzi úgy az alkohol hatását, mármint sokkal éberebb lesz tőle.
2017. jún. 13. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!