A Hennessy az gáz pia?
Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 14:46
2/18 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Miért lenne gáz?
Én szeretem.
3/18 anonim válasza:
Nem. A Henessy egy felső kategóriás pia.
4/18 Phoney válasza:
„A Hennessy” nem egyetlen ital, de még a legolcsóbb kiadást sem nevezném gáznak.
5/18 anonim válasza:
# 3
Dehogy, legfeljebb a Tesco választékában felsőkategóriás.
6/18 anonim válasza:
Jaj Istenem, annyira tudtam hogy ide fog jönni valami wanna be italsznob és el kezd okoskodni.
Persze, vannak italok a Henessy VS árának a 10-20x-osáért is, meg kb a határ a csillagos ég, de ettől még a Henessy sem a csövesek meg a gyári melós alkeszok mindennapi itala lesz...
7/18 anonim válasza:
Az gáz, ha valaki egy egyszerűbb Henessy konyakot (10 ezer Ft a 7 dl-es Hennessy VS) úgy kínálja a vendégének, mintha az egy különleges Hennessy konyak lenne (7 dl-es Henessy Richard pl. 1,2 millió Ft).
8/18 anonim válasza:
Ne haragudj előző, de én nem tudom elképzelni ezt a szituációt. Egyszerűbb emberek között nem hinném hogy bárki feltételezné vagy elhinné hogy a vendéglátója egy 1.2m Ft-os konyakkal kínálja. Olyan gazdagoknál ahol meg ekkora luxusban élnek ott ad egy a kínáló talán nincs rászorulva hogy a 10k-s konyakot 1.2m-snak kamuzza. Ad kettő, akinek kínálják az talán ért hozzá annyira hogy tudjon különbséget tenni. De nem is kell értenie hozzá, mert kb fél perc alatt ki tudja google-be keresni...
9/18 anonim válasza:
Cognacon belül mondjuk legalja kategória az alap Hennessy vs de úgy általánosságba nem egy rossz pia, azért a brandyk nagy részét veri. Mondjuk én a whiskyt jobban szeretem mint a cognacot de hát ízlések és pofonok.
10/18 anonim válasza:
Baráti körömben, kollégák közt is van bőven olyan, aki hajlamos luxusmárkák eredeti, de alsó kategóriás termékeivel villogni. Hennessy konyakkal már pont villogott egyik kollégám régebben, most meg nemrég egy másik a Breitling Shark karórájával. (Tényleg eredeti, de "csak" 400 ezres kvartz, míg egy tipikus Breitling 1-3 millió Ft, vannak 10 millió, sőt 20 millió Ft feletti modelljei is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!