16 évesen fél liter vodka húzóra milyen hatással jár?
Figyelt kérdés
Osztálytársam fogadott egy lánnyal, hogy a fent leírt dolgot végrehajtja, és eléggé aggódok érte, mert elég súlyos dolognak tűnik...2017. máj. 19. 19:27
11/27 anonim válasza:
Szinte tuti súlyos eredménnyel!A delikvens méretétől,"előéletétől"(ivott-e már korábban,ergo a szervezete hozzá van-e szokva az alkoholhoz) is függ(het).
12/27 anonim válasza:
MI az a "húzóra" ?
Fiam te már többet ne igyál! Így is fele agysejted oda lett már..
13/27 anonim válasza:
Majd a toxi doki fog róla nyilatkozni
a Tv-ben.Remélem nem múltidőben.
14/27 anonim válasza:
Gyomormosás a sürgősségin. Ha Pesten vagytok és Honvédba visznek, talán még a méltán híres Zacher Gáborral is találkozik ez az okos.
15/27 anonim válasza:
Bakker ha azt lehúzza nemhogy a Zacher Gáborral, a SzentPéterrel találkozik! És a hatása: a Hello Kittys pólóból Hello Vuk-os lesz. Gyomormosás.
16/27 anonim válasza:
Húzóra? Au. Súlyos, egy kezdő vagy érzékenyebb belehalhat.
Nem húzóra is alapos berúgás, filmszakadás várható, nyilván sok tényező számít.
17/27 anonim válasza:
Agódhatsz is. Ne csinálja. 16-17 éves fiuk fogadtak ha a srác megiszik egy üveg jack daniels's t egy szuszra anélkül hogy el emeli a szájától mind ezt videora vették és fel tették a youtubra. A fiu meg itta mind egy cseppik azonnal össze esett a légzése lassulni kezdett majd a korházba kötött ki alkohol mérgezzésel.
18/27 anonim válasza:
17# vagyok elmagyarázom mi az alkohol mérgezés mi elött hülyeséget csinálnátok: Amikor valaki nagyon nagy mennyiségben fogyaszt alkoholt, a légzése lelassul, és az agyban oxigénhiány lép fel. A túlzott mennyiség ellen folytatott küzdelem és az oxigénhiány végül oda vezet, hogy az agy leblokkolja azokat a testi funkciókat, melyek a légzést és a szívritmust szabályozzák. Ha ez bekövetkezik, az alkoholt fogyasztó személy ebbe belehalhat. 21/L
19/27 anonim válasza:
20/27 anonim válasza:
házibulit tartottam anyámék tudta nélkül és több,mint fél litert megittam. Haverjaim toltak egy talicskában és mindenki őrjöngött.
Nem tudom mi történt ott pontosan, megkérdeztem a barátaim az és azt mondták lefeküdtem egy lánnyal és végig hánytam mindent. (Nem tudom mennyit ihattam,vagy hogy tényleg igaz-e de az a legfurcsább,hogy meg se lepődtem).
A szüleim meg majdnem helyben elájultak a látottaktól.
Természetesen jól leszidtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!