Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha romlott bort vettem a...

Ha romlott bort vettem a libl-ben, akkor vissza kell adniuk az árát?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy bort a lidl-ben, kibontottam, kiöntöttem pohárba és pezsgett. Ha visszaviszem a boltba, akkor vissza kell adniuk az árát? Vagy mi ilyenkor a teendő?
2017. máj. 2. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha be tudnád bizonyitani h ma vetted, akkor visszafizetnék, de nem fogod tudni :D
2017. máj. 2. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Habzobort vettél?
2017. máj. 2. 20:33
 3/9 A kérdező kommentje:

1#

Csak holnap tudnám visszavinni. Ha nem veszik vissza, akkor legfeljebb szétlocsolom a boltban, vagy ráöntöm a boltvezető fejére

2#

Igen, biztos olyan hülye vagyok, hogy meglepődök azon, hogy a habzóbor habzik...

2017. máj. 2. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálhatod, de nem biztos hogy visszafizetik, nehéz bizonyítani.

Én Tesco-ban jártam így. Vettem a kedvenc spanyol boromból, ismertem jól az ízét, ennek viszont olyan ecetes szaga és rossz íze volt hogy az pusztulat. Visszavittem a tesco-ba, beleszagolt a nő a vevőszolgàlaton, azt mondta szerinte jó. Odahívattam egy vezetőt, ő visszaadta a pénzt vègül. Összessègében viszont kellemetlen volt egy nyitott üveg borral rohangálni a tescoban meg bohóckodni az eladókkal, ha nem dràga borról van szó még egyszer nem mennék vissza.

2017. máj. 2. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező úgy kell! Én is szét locsolnám.
2017. máj. 2. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A szavatossági idő mit ír?A blokk megvan?
2017. máj. 3. 09:59
 7/9 ~GekkóNiki~ válasza:
100%

Az eszem megáll.

Én is jártam így, hogy romlott cuccal jöttem haza, szerencsére egy 200 forintos üdítő volt, szóval nem mentem vissza.

Amúgy végül visszavitted ?

2017. máj. 3. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Tescoban vettem egyszer egy bort, ami marha ecetízű volt, és egy pohártól hányinger és hasmenés kerülgetett. Blokk megvolt. Maradék bort visszavittem, megszagolták, megnézték, elismerték, ideadták az árát.
2017. máj. 5. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos a szuper és hipermarketekben nincs megfelelően tárolva a bor. Ha sokat áll a polcon megromolhat. Szerintem ha nincs meg a blokk akkor valószínűleg nem veszik vissza sajnos.
2017. máj. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!