Ha romlott bort vettem a libl-ben, akkor vissza kell adniuk az árát?
1#
Csak holnap tudnám visszavinni. Ha nem veszik vissza, akkor legfeljebb szétlocsolom a boltban, vagy ráöntöm a boltvezető fejére
2#
Igen, biztos olyan hülye vagyok, hogy meglepődök azon, hogy a habzóbor habzik...
Megpróbálhatod, de nem biztos hogy visszafizetik, nehéz bizonyítani.
Én Tesco-ban jártam így. Vettem a kedvenc spanyol boromból, ismertem jól az ízét, ennek viszont olyan ecetes szaga és rossz íze volt hogy az pusztulat. Visszavittem a tesco-ba, beleszagolt a nő a vevőszolgàlaton, azt mondta szerinte jó. Odahívattam egy vezetőt, ő visszaadta a pénzt vègül. Összessègében viszont kellemetlen volt egy nyitott üveg borral rohangálni a tescoban meg bohóckodni az eladókkal, ha nem dràga borról van szó még egyszer nem mennék vissza.
Az eszem megáll.
Én is jártam így, hogy romlott cuccal jöttem haza, szerencsére egy 200 forintos üdítő volt, szóval nem mentem vissza.
Amúgy végül visszavitted ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!