Az lenne a kérdésem 5 ezer forintbol mit igyak hogy berugjak?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 18:49
1/13 anonim válasza:
Ennyiből 4-en is berúgunk, de ezért már sok mindent megihatsz ha csak nem egy irgalmatlan drága helyen vagy.
2/13 anonim válasza:
Nem kell ahhoz még 5 ezer sem, Vegyél egy üveg almabort 500 ft ért, fel sem kelsz 2 napig.
3/13 A kérdező kommentje:
Egy kiskocsmána lèvő diszkoba buliznèk ma ès max 5 ezret akkarok szánni rá hogy jol èrezem magam
2017. ápr. 29. 19:08
5/13 anonim válasza:
Én még 500ft ból is berugok nem még 5000??!?!?!?
6/13 anonim válasza:
Ha nem sört iszol, akkor simán el tudod verni ezt az összeget.
7/13 anonim válasza:
Kezdj egy pár felessel, kísérőnek sör. Utána már csak sörözzél hogy tartsd a szintet és legyen rá pénzed.
Ha drága a hely, akkor csak 1 felessel kezdjed.
8/13 anonim válasza:
500 ből kapsz két liter házi páleszt ennyitől alkoholmérgezést is kaphatsz. Viszont ennyivel nem lehet már elindulni szórakozni manapság
9/13 anonim válasza:
5000Ft-ból érdekesen kapsz 2 liter frankó házipáleszt. A jobb pálinkák 3-4 ezernél indulnak. 2500Ft/literért nem kapsz elég jó minőséget, bármit mondjon róla a termelő, vagy aki itta.
Ha a te számod, nm elírás, hanem tényleg 500-ra gondoltál, akkor valamit meg benéztél, mert annyiért max. egy felest kapsz páleszből.
10/13 anonim válasza:
Természetesen elírtam 5000 re és két liter páleszre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!