Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 30. 000 forintból ti milyen...

30. 000 forintból ti milyen piákat vennétek?

Figyelt kérdés
14-5 fős buli lesz :)

2016. jan. 14. 05:47
 1/5 anonim válasza:
Attól függ mit szeret a társaság. Ennyi pénzből azért tudtok venni pár üveg minőségi italt. Whiskey,Vodka,likőrök..stb. Bort jó pár üveggel,sört ennyi pénzből szinte tömènytelen mennyiségben,vagy akár pálinkát. Személy szerint,ha 30e Ft-ot piára költenék ennyi főre,vennék egy 5 üveg bort,1-2 üveg Törley pezsgőt,1 jobb minőségű pálinkát, 1 üveg Absolut vodkát,Martinit,skót whiskey-t,pár doboz sört. Szerintem mérd fel,hogy mit fogyasztana szívesen a társaság.
2016. jan. 14. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

2 karton (24 db-os) dobozos sör 10 000 Ft

4 üveg tömény (pl. alap vodka, fehér rum, whisky, teqila) 10 000 Ft

üdítő (rostos, szénsavas), pezsgő, bor, vermuth, koktélok készítéséhez koktélszörp, kis gyümölcs, szívószálak, jégkocka tartó zacskó a fennmaradó 10 000-ből

Mell

2016. jan. 14. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
/ "Mell" helyett mellé kezdettel akartam még írni, de közben elküldtem, mert tovább ragozni felesleges/
2016. jan. 14. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy a berúgás a cél mindenképp, vagy csak éppen élvezni a bulit.
2016. jan. 14. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Abszolút társaságfüggő. Van olyan társaság, akihez ennyiből max 5-6 üveg bort tudnék venni, de olyan is, ahová 4 rekesz sört és vagy 3 liter minőségi pálinkát háztól.
2016. jan. 14. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!