Melyik MAGYAR sör vált be nálad a legjobban?
Figyelt kérdés
Nos, nyertem egy fogadást, ami ennyit tartalmazott: 1 karton sör. Kikötés: magyar sör legyen, nem tudom eldönteni milyet kérjek, ár nem lényeg. Borsodi, Soproni, ezeket szeretem, de azért had legyek már kicsit szemét és húzzam le a másikat..ma beszéltünk, ár nem számít tényleg, csak hogy magyar legyen. Kőbányait nem szeretem. Nektek melyik vált be? Lehetőleg erős is legyen.:D2017. ápr. 10. 16:12
21/23 anonim válasza:
Nekem a soproni démon a kedvencem :)
22/23 anonim válasza:
A Dreher, Ipa, Pécsi stb... nem játszhat, mivel azok már évek óta nem magyar kézben vannak, amit kifizetsz rá összeget, az nem magyar vállalatot támogat, hanem magát a Heinekent vagy az amerikai Miller Co-t, tehát mondhatni, nagyüzemi 100% MAGYAR sör jelenleg nem létezik. Kisüzemi akad azért, csak arany árban.
23/23 anonim válasza:
Előző vagyok, IPA helyett Sopronit akartam írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!