Nos, nyertem egy fogadást, ami ennyit tartalmazott: 1 karton sör. Kikötés: magyar sör legyen, nem tudom eldönteni milyet kérjek, ár nem lényeg. Borsodi, Soproni, ezeket szeretem, de azért had legyek már kicsit szemét és húzzam le a másikat..ma beszéltünk, ár nem számít tényleg, csak hogy magyar legyen. Kőbányait nem szeretem. Nektek melyik vált be? Lehetőleg erős is legyen.:D
"A kézműves sörök mivel különbek, mint a rendes? Nem értek hozzá. Vagy ízben ez hogy nyilvánul meg? Keserűbb, erősebb?"
Egyszerűsítve: ha ki akarsz b..szni vele (leírás alapján nem akarsz), akkor kérj csak kézműveset. Jó kis 3 decis sörök 800 forintért. Kb. ilyen árban vannak. Ezeknek a söröknek a fele egyáltalán nem éri meg a pénzét, csak hát ez az évtized a "kézműves" baromságok évtizede, mindent el lehet adni drágábban, amire ez van írva.
2017. ápr. 17. 16:26
12/23 anonim válasza:
Utolsó, mégis hányat kóstoltál közölük, hogy így kijelented, hogy egy sem éri meg a pénzét... egyébként a Legenda sörei felénk javarészt 600 HUF/fél literért mennek, egy Távoli Galaxis meg 600 HUF/0,33. Felsőerjesztésű minőségi termékekért ez nem sok, tudod ezeket nem silány malátából, kukoricagrízből meg komlókivonatból főzik... meg lehet nézni, mennyibe kerül a citra meg a galaxy komló... nyilván jóval nagyobb ezeknek az előállítási költségük. De idd csak te vizes, savanyú borzadályokat, mer' csak az a lényeg, hogy occsó legyen, más nem is számít.
2017. ápr. 17. 19:44
13/23 anonim válasza:
Ha elolvastad volna amit írtam (nyilván nem tetted), akkor láttad volna, hogy azt írtam, hogy a fele nem éri meg az árát. És ezt még mindig tartom. Azért mert kicsiben nekiáll valaki a méretgazdaságosság hiánya miatt valamit méreg drágán, még nem lesz jó, akkor sem, ha "kézműves". Ittam már ilyet, vettem már ilyet, venni is fogok, de ez is ugyan olyan mint a házi pálinka mánia: kevés az igazán jó és ha az ember nem sörsznob, akkor nem fog ezer forint körüli söröket inni egy szimpla sörözés keretein belül.
2017. ápr. 18. 00:04
14/23 MolotovPunk válasza:
Borsodi,Soproni elmúlt években nagyon gyenge sör lett.Nekem a Dreher és Heineken jön be a legjobban.(Soproni Heineken.)Kozel sem rossz a Dreher féle,de az eredeti cseh azért jobb.
Mellesleg nem mindegyik (kézművesnek nevezett) sör nagyon jó.
Sok olyan van,ami túl van árazva,ahhoz képest amit adnak egyes sörök ízvilágban.
Az viszont igaz,hogy 200 FT körüli,alatti sörök jó része pocsék minőségű.
2017. ápr. 22. 11:53
16/23 anonim válasza:
15-ös, senki nem említette a csíkit, mert nem is kézműves sör. Ismerem amúgy a blogot, amit linkeltél, és tökéletesen egyetértek az álláspontjukkal csíkit illetően.
2017. ápr. 22. 17:54
17/23 anonim válasza:
Arany Fácán, Borsodi
2017. ápr. 26. 21:32
18/23 anonim válasza:
lefogtok fújolni, de nekem a rákóczy :)
2017. máj. 7. 22:07
19/23 anonim válasza:
La fiesta
2017. máj. 21. 16:30
20/23 MolotovPunk válasza:
Tegnap ittam 1 doboz 4,5 %-os Borsodit.Leírhatatlanul vállalhatatlan rossz sör lett.Nem is veszek olyat többé.
Összehasonlításképpen a Dreher és Kozel magasan jobb sör tőle.(Pedig azoktól is vannak jobb sörök.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!