Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Soproni IPA-thol tudok venni?

Soproni IPA-thol tudok venni?

Figyelt kérdés
Tesco pl?

2017. márc. 22. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy nagyon forgalomba lenne. Én egy elég nagy regionális ellátóba dolgozok, (ugyan nem a Tescoéba de hasonló kaliber) és még soha nem láttam ezt a terméket.
2017. márc. 22. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hogy micsodát??? :D Oké, nyáron volt csapon egy katasztrofális american pale ale-jük, de csak csapon... és mondjátok, ugye nem csináltak megint kukoricagrízes alapra valami "kézműves aleszerű" pancsot... ?
2017. márc. 22. 20:59
 3/11 anonim válasza:
Kukoricagríz nélkül készült, a FB oldalukon hirdetik már, egész jónak ígérkezik. Én is csak nyomozok utána jelenleg :)
2017. márc. 23. 09:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Hmm... nos, valóban, tényleg csináltak valamit ilyen névvel. Mondjuk az, hogy nincs benne kukoricagríz még nem jelent feltétlenül minőséget, de a citra és cascade komló biztató... most már engem is kezd érdekelni. :D

Amúgy szerintem csak kicsit várni kell, a Kinizsi körül is előbb volt egy hírverés, de még hetekig nem tűnt fel a boltokban. Aztán egy CBA Prímában sikerült vennem, most meg látom mindenhol, még a kis Tom Marketekben is. Szóval csak türelemmel kell lenni. :)

2017. márc. 23. 10:38
 5/11 anonim válasza:
90%
Minap vettem a fehérvári kistescóban potom 209,- Ft-ért, megdöbbentően finom és különleges volt. Másnap persze már hűlt helye volt a boltban. A citrusos ízvilág pedig nem ugyanaz, mint az aszkorbinsavas (Pécs, khmm). Szóval lesz a boltokban, persze nem ennyiért.
2017. márc. 25. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Kapható a Tesco-ban és nagyobb szupermarket-ekben. A COOP-nak nem szállítanak belőle. Ugyanakkor elérhető egyéb nagyobb, de önálló italüzletekben is. Fogyasztói ára változó, 199-299-ig lehet vele találkozni.
2017. ápr. 25. 21:57
 7/11 anonim válasza:
Auchanban 219 volt múlt héten, most 199, és nincs kiírva, hogy akciós. Itt nálunk a sarki kisboltban is 199. Ár-érték arányban szerintem magasan a legjobb az országban, amióta eljutott ide, csak ezt iszom. Nagyobb mennyiségtől sem vagyok rosszul másnap, mert alkoholtartalmát tekintve is "óvatos", valamint semmi söridegen anyag nincs benne. Csak ajánlani tudom.
2017. ápr. 28. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
2017. máj. 14. 19:34
 9/11 anonim válasza:
1188 Kispesti utca 1-ben nincs mindig, de csak mert sokszor ládaszámra hozom 199-ért :))
2017. máj. 16. 12:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Tesco forgalmazza, de viszik, mint a cukrot, így gyakran már csak az üres polccal talázik az ember...
2017. júl. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!