Miért van más íze az üveges és dobozos Soproni sörnek?
Én gyakran iszom Soproni sört, mert azt szeretem. Azonban az üvegesnek olyan kellemes, aromás íze van, de a dobozosnak már nincs meg ez az aromás íz. Pedig ugyanaz a márka.
Vajon mért? Esetleg más is észrevette már ezt?
Csak értelmes választ kérek!
Végre valaki akinek feltűnt már ez.
Én is Soproni sör imádó vagyok, de megiszom az olcsóbb söröket is. Én többnyire dobozost iszom de amikor haveromnak segítettem fát vágni és ő üvegessel kínált akkor vettem észre hogy teljesen más az íze, jóval aromásabb, ízletesebb és nagyon kellemes, utána haver dobozost adott mert üvegesből csak kevés volt neki és azt megitták a többiek, akkor egyből majdnem kiköptem a sört mert jóval poshadtabb keserűbb íze volt.
Az okát én sem tudom miért van így. Egyszer olvastam valahol igaz nem a sörökre vonatkozik de a fém dobozos italok átveszik azt a fémes ízt és evégett tompulnak az italnak az ízei, magyarán a fémes íz kerül előrébb és ez elnyomja egy picit a többit, és ebbe van valami mert volt rá példa hogy sógoromtól kaptam 5 doboz Pepsit és azon is éreztem hogy másabb az íze mint a palackos változatnak.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó válaszoló! Kérlek igyál meg egy normál, üveges Soproni sört és te is érezni fogod, hogy kicsit másabb íze van, mint a többi sörnek.
Lehet, hogy ez is csak egy tömegsör, de én szeretem az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!