Aki mindkettőt szereti, melyik szokott neked jobban esni amikor iszod? Sör vagy a tea?
Erre igazán nem tudok válaszolni. Amelyiket abban a pillanatban jobban kívánom. Plusz nem egyformák sem a sörök, sem a teák.
Nyáron tipikusan a sör esik jobban, télen pedig a tea, de azért ez nem ilyen egyszerű... Amúgyis tudok meleg sört is inni, vajjal, mézzel... :D
Talán a sört. Nem egyszer volt már, hogy egy nyári meleg nap után estefelé haverokkal meginni egy sört felemelő érzés.
Teával még nem igazán volt, hogy ennyire kívántam volna.
Forró nyári estéken a sör esik jobban.
Januárban meg a forró tea.
Aztán vannak ételek, amelyek megkövetelik a sört. Rántott hal, vagy udvaron grillezett hús mellé, eléggé meglepődne a családom, ha teát kínálnék.
Nyáron, ha meleg van, jól esik időnként délután, este egy finom sör.
Teát hétvégén szoktam időnként reggelihez készíteni, vagy csak úgy, ha hideg van, jól esik. Meg ha meg vagyok fázva, akkor is teázom.
Kérdező, akkor kóstolj meg egy Trappistes Rochefort 10-est vagy egy Fullers London Portert, és a fekete tea el fog törpülni a fent említett ale-ek komplexitása mellet.
A fent leírtakból láthatod, melyik italt pártolom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!