Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Aki mindkettőt szereti,...

Aki mindkettőt szereti, melyik szokott neked jobban esni amikor iszod? Sör vagy a tea?

Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre igazán nem tudok válaszolni. Amelyiket abban a pillanatban jobban kívánom. Plusz nem egyformák sem a sörök, sem a teák.

Nyáron tipikusan a sör esik jobban, télen pedig a tea, de azért ez nem ilyen egyszerű... Amúgyis tudok meleg sört is inni, vajjal, mézzel... :D

2017. febr. 21. 13:13
 2/12 anonim válasza:

Talán a sört. Nem egyszer volt már, hogy egy nyári meleg nap után estefelé haverokkal meginni egy sört felemelő érzés.

Teával még nem igazán volt, hogy ennyire kívántam volna.

2017. febr. 21. 13:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Forró nyári estéken a sör esik jobban.

Januárban meg a forró tea.

Aztán vannak ételek, amelyek megkövetelik a sört. Rántott hal, vagy udvaron grillezett hús mellé, eléggé meglepődne a családom, ha teát kínálnék.

2017. febr. 21. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Nyáron, ha meleg van, jól esik időnként délután, este egy finom sör.

Teát hétvégén szoktam időnként reggelihez készíteni, vagy csak úgy, ha hideg van, jól esik. Meg ha meg vagyok fázva, akkor is teázom.

2017. febr. 21. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Tea.
2017. febr. 21. 14:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Én is mindkettőt szeretem ugye, és persze helyzetfüggő hogy mikor melyik esik jobban. De ha összehasonlítom a két ital top legjobban eső érzéseit (remélem értitek :D), akkor a tea nálam a sör előtt van elég sokkal. :D Pl. ma reggel is amikor belekortyoltam a fekete teámba, ezt a különleges érzést a sör nem váltja ki belőlem.
2017. febr. 21. 15:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor kóstolj meg egy Trappistes Rochefort 10-est vagy egy Fullers London Portert, és a fekete tea el fog törpülni a fent említett ale-ek komplexitása mellet.

A fent leírtakból láthatod, melyik italt pártolom. :D

2017. febr. 21. 19:02
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 Hidd el én se Kőbányait iszok. 😀 Persze becsiccsenteni is jó, de mivel én józanságpárti vagyok, az alkohol hatása elhomályosítja a józan érzékelést. Talán ez a más tudatállapot okozza ezt hogy finomabb a tea.
2017. febr. 21. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Nos, nálam a becsiccsentés csak másodlagos, ha szimplán csak ízt nézünk, bármelyik trappista ale simán lenyomja akármelyik fekete teát. De oké, ízlések és pofonok... és elnézést a feltételezésért, de sörforradalom ide vagy oda, a legtöbb embernek akkor is a hazai nagyüzemi jelenti a sört.
2017. febr. 21. 20:52
 10/12 Trevor. ***** válasza:
Ez a helyzettől függ. Reggel egy zöld vagy fekete tea, este pedig egy gyümölcsös vagy gyógynövény keverékes tea nagyon jól tud esni, egy kis mézzel. De a melegben, vagy csak úgy délután hazaérve a sör is nagyon jól tud esni. Nem tudnék választani, a helyzettől függ. Hülyén nézni ki, ha beülnék kocsmába teázni, ahogy a napot sem szokás sörrel kezdeni munka előtt.
2017. febr. 22. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!