Miért van az, ha az asztalon hagyok egy lezárt helyiségben egy pohár bort, és másnap odanézek, két három muslica fog felette körözni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 22:36
1/9 anonim válasza:
Ez nem muslica ! Ez a tipikus bortetű, a legtöbb borban megtalálható ha kis mennyiségben tárolod fedetlenül. De ha megiszod attól nem lesz bajod mert ez természetes !
2/9 anonim válasza:
Nincs is olyan hogy bortetű! De élénk itt valakinek a fantáziája!
3/9 anonim válasza:
Dehogynem! Nem hallottál még róla? Azért nem tudnak róla az emberek mert annak ellenére hogy ártalmatlan sokan nem innák meg a bort!
4/9 anonim válasza:
Szaglásuk kiváló, messziről megérzik az erjedő gyümölcs illatát.
A Drosophila melanogaster, vagyis a közönséges muslica az emberhez hasonlóan hajlamos az alkohol túlfogyasztásra és a függésre.
5/9 anonim válasza:
Az muslica, nem bortetű, nem hallottam még bortetűől, és a google sem bővelkedik találatokban. Nem azt mondom hogy nincs ilyen de nem ez a neve az tuti.
6/9 anonim válasza:
Muslica a legtöbb helyiségben van csak nem lehet észrevenni mert kicsi.Amikor erős illatos anyag van a helyen akkor rárepülnek mert a bornak gyümölcsszaga is van.Az alkoholgőztől elpusztulnak általában és beleesnek az italba.Minden nedvet tartalmazó ételt eszegetnek.
7/9 A kérdező kommentje:
és télen is ott teremnek, honnan? a Hideget is túlélik?
2010. máj. 8. 23:44
8/9 anonim válasza:
HOzzánk is jött télen, citromra...télen nincs hideg :D
lakásban, és ha előtte már lepetéztek da vagy , vagy elbujtak máshol, akkor előjöhetnek
9/9 anonim válasza:
Egyébként szerintem is megérzik az illatát.Vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!