Egy pohár jägernek meglehet érezni a hatását? :"D
Figyelt kérdés
Nem azt mondom hoy be lehet-e rugni egy pohártól..xD
de meg lehet érezni hogy ittál? :D
2011. aug. 5. 04:04
1/11 anonim válasza:
Hogyne, ha aznap nem ebédeltél, nem vacsoráztál és különben is dögmeleg van. De miért nem próbálod inkább ki?:D
2/11 anonim válasza:
már megbocsáss de nagyon bénán kérdeztél,mert mekkora az a pohár ?
3 cl ?
2 decis ?
3/11 anonim válasza:
Biztos van olyan ember akinél 2 dl-s pohárral szokás a röviditalt fogyasztani,de azért aki nem hülye,az gondolja,hogy a kérdező a "feles-pohárra" gondol! Nem is ez az oldal lenne,ha nem kötnétek bele mindenbe!
Egyébként igen,ki jobban,ki kevésbé,de meg lehet érezni.
26/N
4/11 anonim válasza:
ma 06:50
Azért ne legyél ilyen megértő, ez a sok emotikon igen is megkérdőjelez pár normális embert.
5/11 anonim válasza:
Igen meglehet(habár nagy néha én is használok ilyen "jeleket"),csak bosszantó,hogy lassan már mindenbe belekötnek itt!
6/11 anonim válasza:
he nem bírja az alkoholt akkor be is rughat
7/11 A kérdező kommentje:
2011. aug. 5. 16:59
8/11 anonim válasza:
a jéger fini, kóstolgasd csak. de 2 cl-t szerintem nem nagyon lehet megérezni...én nem gyakran iszom, de jégerből egy deci és semmi hatás, de finom!
9/11 A kérdező kommentje:
igen én s kóstoltam már :D rohadt finom:)
2011. aug. 8. 00:28
10/11 anonim válasza:
mivel a pohár általában 2-3 decis ha annyi jégert te megiszol akkor elég súlyosan beleszel baszva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!