Mitol lehet nagyon berugni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, omm, nem rég kezdtem bele az ivásba, szoval nem vagyok jártas még benne, egyedul iszok, nincs társságom aki segitene! Eddig 2x vettem vodkat, Royalt és Kalinkat, nem nagyon éreztem a kulonbséget a ketto kozt, de szeretnek mást is kiprobálni! Mit vegyek? Mi az, amibol a kevés is sok? Amitol gyorsan belehet rugni? Mivel érdemes keverni? Sört azt ne mondjatok, nem annyira jon be!2017. febr. 11. 18:07
11/13 anonim válasza:
Van egy orosz mondás miszerint "A társaság nélküli vodka fogyasztás az alkoholizmus első jele."
Igazuk van az oroszoknak. Ha nagyon be akarsz baszni vegyél be egy xanaxot igyál meg egy energiaitalt igyál rengeteg tatrateat, lehetőleg 70%-osat. Garantálom h bekursz, de lehet egy gyomormosás is esélyes. Jó szórakozást
12/13 anonim válasza:
A' láncal is mit csinál a' víz ? Rozsdás lesz .
Ên innkább piát iszom !
Bekúrtam ma !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!