Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet kapni a nagyobb élelmisz...

Lehet kapni a nagyobb élelmiszer láncokban 5%-os alkoholtartalmú ízesített sört?

Figyelt kérdés

melyik márka? mert én nem igazán találtam eddig 2,5%nál erősebbet.én a gyümölcsíz miatt jobban szeretem mint a normál sört,viszont azért hogy legyen egy kis hatása is... ahhoz 1-2% semmire nem elég.

köszi a válaszokat elöre is

2017. febr. 3. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
A Tuborg Lemon közel 5 %-os, bár szerintem borzalmas íze van, de ha bejöttek az enyhébb radlerek, azoknál nem rosszabb. Nekem az a bajom ezekkel, hogy édesek, azt meg nő létemre sem bírom, ha már egyszer sör, legyen rendes sör íze, a sima Tuborggal, meg a Tuborg green változatával semmi bajom. Oké, nem offolom szét, meg ez a kutyát nem érdekli, tehát a kérdésedre válaszolva, igen, létezik. Elég sok helyütt kapni, szerintem a Tesco is árulja, meg az Interspar, de spec nálunk itt a sarki kisközértben is kapni, valahol 300 ft környékén van, kicsivel tán alulról veri.
2017. febr. 3. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Hozom a linket is, biztosamiziher alapon:

[link]

2017. febr. 3. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez alapján úgy látom 4,9%-os!
2017. febr. 3. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi:) igen a radlert azt szeretem de az is csak 2,5%.

én meg pont a rendes sör kesernyés ízét nem szeretem :)

de a sörnél erősebb italok meg marják a a gyomromat sajna

2017. febr. 3. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, értem én, ízlések és pofonok. Amúgy vannak nagyon finom gyümölcsös sörök. Mivel azonban a radlerből indultam ki, maradtam a kommerszebb vonalnál, de például a belgák hihetetlen kombinációkat gyártanak. Ezek azonban már nemigen szerezhetők be annyira könnyen,(bár Intersparban néha lehet lőni 1-1 egyszerűbbet) leginkább spéci boltban, webshopban vagy persze kocsmába beülve és az áruk sem annyira baráti. Ilyen például a Mort Subite, a Liefmans Cuvee van vagy 6 fokos, a Bush-nak a Peche Mel változata (barackos ofkorsz) meg 8 %-os és nagyon finom :D , a Kasteel Rouge meggyes és szintén 8 %. Így azt mondom rakd el talonba a belga söröket és sörözőket, mert ha a hétköznapokban nem is fér bele, 1-1 különlegesebb alkalommal érdemes lehet igazi minőségi gyümölcsös söröket kóstolni, programnak sem utolsó. Ezek nem édesek természetesen, hiszen nem adnak hozzá semmilyen efféle adalékanyagot, de finomak, ezeket már én is szívesen megiszom, bár én a belgákból is maradok az alapoknál, esetleg a búzasörnél.
2017. febr. 3. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi hogy felhivtad rá a figyelmem majd kipróbálom őket :)
2017. febr. 3. 21:39
 7/8 anonim válasza:
A Lidlben szokott néha lenni 5%-os málnás Argus, bár inkább nyáron meg tavasszal szokták kihozni a többi szezonális cuccukkal együtt.
2017. febr. 4. 10:05
 8/8 A kérdező kommentje:
kicsit bajban vagyok mert a tescoban sparban és a közeli kisközértben sem találtam semmit. köszi a tippet akkor elnézek holnap a lidlbe is.
2017. febr. 4. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!