Szeretnék alkoholt inni, de savam van! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában akármikor alkoholt iszok iszonyú gyomorsavam lesz. Sokszor este mikor alszok belehányok a számba. Reni meg ilyenek nem használnak már. Láttam boltban lúgos ásványvizet, ha azt nyomom ki szódásszifonból és abból csinálok fröccsöt az segíthet?? 15/f2017. jan. 12. 11:52
11/12 anonim válasza:
Nekem is savam szokott lenni tőle.Nekem az szokta enyhíteni,ha este lefekvés előtt megeszek 1-2 karé pucér kenyeret,és iszok 2 pohár vizet.Sőt,ha csinálom ezt még reggel is olyan savam van ,hogy azt hiszem elhányom magam.Nekem még a tej szokott segíteni,de azt ivás után nem ajánlom:)
12/12 anonim válasza:
ha nem csinálom ezt*
(utso voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!