Lesz valami baja a bornak?
Figyelt kérdés
Kint felejtettem a teraszon és megfagyott kicsit.Iható még ha felolvad vagy kuka?2017. jan. 8. 15:41
2/13 A kérdező kommentje:
:( köszi...amugy mi az a változás ami miatt ihatatlan?
2017. jan. 8. 16:27
4/13 anonim válasza:
Nem találkoztam még fagyott borral. Az biztos, hogy simán már nem lesz normális élvezeti értéke. Talán egy forraltbor-kísérletet megér a dolog, én megjátszanám. Persze csak ha nem nagyon tré a felolvadás után.
5/13 anonim válasza:
Semmi baja! A legrosszabb ami történhet, hogy borkő válik ki belőle. Az az alján összegyűlik, ki lehet úgy önteni a bort, hogy ne menjen bele.
6/13 Phoney válasza:
Fagyástól nem lesz ihatatlan. Van rá esély, hogy esik az élvezeti értéke, de kuka előtt minden alkoholt illik megkóstolni, hogy van-e egyáltalán okod kidobni.
Bontatlan alkoholos ital elég ritkán romlik meg annyira, hogy tényleg fogyasztásra alkalmatlan legyen.
7/13 anonim válasza:
Kóstold meg ha jó az ize akkor ne tartogasd sokáig, forraldfel vagy pörköltöket felönthetsz vele.
8/13 A kérdező kommentje:
ízre ugyanolyan de mintha az alkoholtartalma eltünt volna...
2017. jan. 8. 16:54
9/13 Carragher_x válasza:
Fagyásra a savtartalmát veszíti el elsődlegesen, ami általában ki is csinálja a bor teljes karakterét. Bajod nem lesz tőle, csak kevésbé élvezetes inni (illetve főzésre kifejezetten használhatatlanná válik).
10/13 anonim válasza:
Meg kell kóstolni. Ha nem vagy benne biztos, még egyszer megkóstolni. És esetleg még egyszer. Szólni a havernak is, hogy kóstolja meg. Mire végeztek, megszűnik a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!