Az alkohol szagától be lehet rúgni?
Kedves #4!
Hát nem tudom, hogy ez mi volt, de szobahőmérséklet volt és minden ital 40%-os alkoholtartalom alatt volt, nem tudom hogy ez számít-e (mindenesetre nem szagolgattam túl hosszan, csak épphogy... nagyon büdös volt :D) :D De köszönöm szépen a hosszú és érdekes választ, mindenképpen hasznos volt :)
Kedves #5!
Hehe, örülök, hogy ilyen kellemes emlékeid vannak. :D A mi alkoholunk azért messze volt a 90 foktól... :D
Kedves #6!
Hehe, akkor egész biztosan. :D Sajnos (?) nem szeretem nagyon ezeket a dolgokat, szóval az ivás részemről kimerült abban, hogy a gyerekpezsgőt ittam üvegből. :D
Kedves #7!
Szédülés csak nem volt, csak nem tetszett amit szagoltam. :D Annyira azért bírom, hogy ne legyen tőle így vomitus emezis. :D BUÉK neked is! :)
Kedves #8!
Nem tudom, nem időztem túl sokat, beleszagoltam és egyből megcsapott az illat, nem tetszett, ezért 1 mp után vége lett, az valóban nem hosszú idő, ha azt nézzük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!