Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkohol szagától be lehet...

3.14159265357989 kérdése:

Az alkohol szagától be lehet rúgni?

Figyelt kérdés
Megszagoltam egy pohár pezsgőt és egy kis vodkát. Lehetséges, hogy ettől valahogy picikét becsiccsentettem? Akár placeboként is... (egyszer voltam placeborészeg a toniktól, mert idén nyáron azt hittem alkoholos. Inni amúgy nem szoktam, szóval nem sokat tudok az italokról, ezért ez a kissé butuska kérdés)

2016. dec. 31. 19:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves #4!

Hát nem tudom, hogy ez mi volt, de szobahőmérséklet volt és minden ital 40%-os alkoholtartalom alatt volt, nem tudom hogy ez számít-e (mindenesetre nem szagolgattam túl hosszan, csak épphogy... nagyon büdös volt :D) :D De köszönöm szépen a hosszú és érdekes választ, mindenképpen hasznos volt :)

2017. jan. 1. 21:08
 12/18 A kérdező kommentje:

Kedves #5!

Hehe, örülök, hogy ilyen kellemes emlékeid vannak. :D A mi alkoholunk azért messze volt a 90 foktól... :D

2017. jan. 1. 21:17
 13/18 A kérdező kommentje:

Kedves #6!

Hehe, akkor egész biztosan. :D Sajnos (?) nem szeretem nagyon ezeket a dolgokat, szóval az ivás részemről kimerült abban, hogy a gyerekpezsgőt ittam üvegből. :D

2017. jan. 1. 21:50
 14/18 A kérdező kommentje:

Kedves #7!

Szédülés csak nem volt, csak nem tetszett amit szagoltam. :D Annyira azért bírom, hogy ne legyen tőle így vomitus emezis. :D BUÉK neked is! :)

2017. jan. 1. 21:55
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves #8!

Nem tudom, nem időztem túl sokat, beleszagoltam és egyből megcsapott az illat, nem tetszett, ezért 1 mp után vége lett, az valóban nem hosszú idő, ha azt nézzük. :)

2017. jan. 1. 21:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek, kellemes ünnepeket kívánok! :)
2017. jan. 1. 21:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitől, amit éreztél nem. De ha kisüstiben lefőzöl 1HL cefrét egyszerre, bizony berúgsz keményen csak az alkohol belélegzésétől.
2017. jan. 8. 13:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ neked is :D Nem hiszem hogy valaha fogok alkoholt főzni, de ha igen, majd eszembe jut a válaszod. Köszi! :D
2017. máj. 20. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!