Mi alapján derül ki, hogy mennyit ér egy palack borom?
Tegyük fel,hogy veszek szőlőt,rengeteget. Mivel borászatom nincs így a bér palackozás megy.
Minimum mennyi üveg borral lehet forgalomba kerülni eladásra vagy mi az amivel érdemes indítani.. 2-3000db első körben?
Ha bér palackozva kerül ki,akkor az én nevem lesz rajta vagy a bérpalackozóé, így konkrétan akkor olyan,mintha teljes mertékben az ő bora?
Mennyire nehéz eladni egy teljesen új bort?
Nincs borászatod, tehát nincs neved a szakmában. Nem ismernek, nem tudják, hogy megbízható minőségű-e a borod.
Maximum csak azok fognak első körben tőled bort venni, akik be akarnak rúgni. De nekik meg nem kell lepalackoznod, elég, ha kiméred folyóborként. Aztán ha már ittak elegen a borodból, és megtapasztalták, hogy nem is olyan rossz, amikor kezd már neved lenni (legalább helyi szinten), akkor jöhet a palackozás.
Olyan bort nem érdemes palackozni, amihez a borász nem adja a nevét, illetve ha adja is, de senki nem ismeri. Ha bérbe palackoztatod, természetesen akkor is a te neved kerül a cimkére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!