2/12 anonim válasza:
Még egyre sem.Ha felest isztok,4 főnek elég.3 centes adja ki,de az meg semmi.
3/12 anonim válasza:
Két dologtól függ:
1) hányan fogyasztanak
2) fejenként mennyit isznak egyszerre, 2 cl, 3 cl, 4 cl vagy 5 cl, netán 1 dl.
Innentől kezdve általános iskola 3. osztályos számtanlecke kiszámítani.
(Aki még nincs ált. isk. 3. osztályos, az inkább ne igyon vodkát.)
4/12 anonim válasza:
Egyre sem. Bár ha fk. Vér István és népes baráti köre fogyasztja (avagy: "két sört iszok, de hármat hányok ki!"), akkor egy kör végigmegy és a második feléig is eljutnak az ifjú titánok, mire elfogy a csodálatos, körömlakklemosó-ízű szeszesital.
5/12 anonim válasza:
Négy cent a mai kocsmákban a feles, ezzel számolva egy kör, aminek szerintem nem sok értelme van. Ennyitől jól érezni nem fogjátok magatokat, íze kedvéért meg finoman szólva sem royalt szoktak inni. A Royal vodka tipikusan az a pia amiből vagy sokat vagy semennyit.
6/12 anonim válasza:
Én 2 deci 37,5-östől, ha nincs agyoncukrozva, még csak spicces se vagyok.
7/12 anonim válasza:
Bemelegítésnek nekem megteszi a 2 dl. Csak azért, hogy a következő simábban csússzon... :)
8/12 corsair1969 válasza:
Jó sóher amatör buli az ahol két deciben gondolkodnak. Annyit buli nélkül egyedül megiszok...
9/12 anonim válasza:
Kb. 1 vagy 1,5. Nem körre, hanem főre. Ha FÉNY koktélt csinálsz belőle, akkor talán még 4 főre is jut belőle (feltéve ha 5 cl-es poharakba töltöd).
10/12 anonim válasza:
Ennyi nekem húzóra lecsúszik a bemelegítő fázisban...Szerintem gondoljátok újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!