Kedvenc sima és különleges sörök?
Egyszerű a kérdés, ki mit kedvel?
Nálam:
Hétköznapi: Soproni vagy Krusovice esetleg Kozel és Staropramen ha jó áron találok.
Drágább kategória: Pilsner Urquell és Dreher Hideg komlós
Prémium: Guinness
Asszem egyszer Kiss Tomi pontról pontra elmagyarázta, mi kerül annyiba a Nohoplimite-n... most nem keresem meg.
Ugyanakkor ajánlom figyelmed a komlók és maláták világpiaci árának a tanulmányozását. Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy valaki komlókivonatból vagy citra komlóból főz, másrészről pedig nem mindegyik sörbe ugyanannyi anyag kell, pl.: a te Becks-ed úgy 11 balling fok körül lehet, egy Paulaner Salvator meg 19 balling fokos. Tehát a válasz összességében az, hogy az alapanyagok minősége és mennyisége határozza meg az előállítási költségeket főként.
Amúgy meg a Becks a hazai piacon nagyon nem német, ha vennéd a fáradtságot, és elolvasnád a doboz oldalán a szöveget, akkor látnád, hogy a Borsodi főzi liszensz alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!