Jim Bean vagy Jack Daniels? És melyik a legjobb whiskey 10 ezer alatt?
A 9000 forintosok se egyformák... bár igaz, hogy köztük kell keresni a 10 alatti legjobbakat. Többes szám, mert semmilyen italból nincs egyetlen legjobb, se kettő. De attól, hogy nem mindenkinek ugyanaz ízlik, még vannak jobbak és rosszabbak.
A Jim Beam széria elég korrekt, (fehér, zöld, sárga, fekete címkés), mindegyiknél kábé azt kapod, amiért fizettél. (Most már a fehér Jim is könnyen iható lett, a szögletesebb kiadásban, a régivel ellentétben.) A Jack D. No. 7 szerintem elég rossz vétel, stílusban és színvonalban is kábé olyan, mint a 4000-ért is kapható Heaven Hill.
Amit pont 10-ig a legjobbak közé sorolnék, az pl. a Bushmills 10 malt, Buffalo Trace Bourbon, Bulleit Bourbon.
A Jim Beam-et akkor sem innám meg, ha ingyen lenne ...
10.000 alatt a legjobbak szerintem : Jack Daniel's, Johnnie Walker Black Label, Ballantine's Hard Fired(ez most jött be itthon)
Grant's , Jameson attól függ melyik ízt szereted . Én a bourbon-től irtózom ezért is utálom a Jim-et .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!