Melyik a legjobb fajta OLASZ sör?
Az olasz nagyüzemi sörök közül pont a Peroni-t meg a Moretti-t kóstoltam, unalmas pale lager mindegyik, igaza van az elsőnek, olyanok, mint a Soproni, csak még vizesebbek, szerintem a balling fokuk nyolc körül lehet.
Nem jártam még Olaszországban, de egyik haverom igen, és azt mondta, hogy elég nagy a belga sör kínálat, ő ott ivott olyan Leffe-t, amit itthon nem lehet kapni. Jó, oké a Leffe nem a belga sörök csúcsa, de mondjuk én is kíváncsi lennék azért a többire, mert az itthon kapható kettő közül a dubbel egész jó az árához képest...
Meg hát nézz körül a polcokon, gondolom náluk is lehet kapni angol ale-eket is, de ha nem látom a kínálatot, nem tudom, mit érdemes hozni, így talán maradjunk a Leffe-nél.
Ne a Blond-ot és ne Bruine-t hozd, mert azokat lehet itthon kapni, és szerintem apukád nem híve a kriek-eknek, szóval a Ruby-t is érdemes hanyagolni.
Huh, hát remélem tudtam segíteni! :)
Olaszos vagyok, olasztanár és olasztolmács.
Az olasz boros, pezsgős és grappás nép, erről híres.
Kiváló olasz borok vannak, fenomenális pezsgők szintén, ahogy csodás grappák is.
A söreik messze nem világhírüek: Peroni, Moretti, hirtelen fejből nem is tudnék mondani ennél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!