Denielsson kérdése:
Melyik fajta almából lesz a legjobb almapálinka?
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 18:56
3/5 anonim válasza:
Az almapálinka általában jellegtelen, de a Jonathan aromája egészen jól átmegy.
5/5 Farkas Zoltán Bence válasza:
A legmagasabb cukorfokkal az őszi érésű almák bírnak, a korábbi, nyári almáknak viszont könnyedebb itala van. Én nem a mai divatfajtákat javaslom, hanem a régebbi tájfajtákat. Kiemelném a pogácsaalmákat, a pónyikot, cigányalmát, véralmát és a batult. Mindegyiknek klönleges zamata van, nem utolsó sorban pedig a fáik 100-150 évig élnek és hatalmas lombjukból kifolyólag sokat teremnek. Persze az elkészítésen sok múlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!