Vodka mellé pezsgő az mennyire üt?
Rendesen.
Szerintem elég híres baxxunk be olcsón pia :D
Szerintem nem annyira. Bár mennyiségtől függ. Két barátnőimmel kezdtük egy üveg pezsgővel az estét, majd amint elfogyott az üveg, jött a vodka. Mondjuk utóbbiból nem volt sok, fejenként olyan 1,7 dl fogyott el.
Én elvoltam, de nem voltam igazán részeg, szerintem mióta iszom, ez volt a leglightosabb estém. De kire hogy hat. Máskor mindig én érzem jól magam leghamarabb,de most az általában józan barátnőmet kapta el eléggé ez a kombó, de ő is csak mókás részeg volt, harmadik csajszi meg totál józan s unalmas maradt, de ő a vodkára alapból immunis, vagy nem tudom.:D
Hát kevesebb, mint 2 deci vodka mellé 1 üveg pezsgő 3 főre azért nem csodálom, hogy nem hatott.
Az, hogy ütős kombó, nem azt jelenti, hogy már minimális mennyiségben is durván hat.
Mi ketten szoktunk egy üveg pezsgőt + egy félliteres vodkát felezni (+a buliban még megiszunk egy-két pohár valamit, hogy fenntartsuk a hatást), és számunkra ez a pont tökéletes mennyiség, amitől már kellemesen érezzük magunkat és hülyén viselkedünk, de még nem hányunk.
Szóval ahhoz, hogy hárman úgy rendesen (nem lightosan, mint ahogy mi szoktunk) berúgjatok kellene legalább 1 liter vodka + 2 üveg pezsgő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!