Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nektek mennyi pia kell ahhoz,...

Nektek mennyi pia kell ahhoz, hogy berúgjatok?

Figyelt kérdés
Ha lehet, örülnék ha konkrétabban kifejtenétek és nemet/életkort is írnátok. Egy felméréshez kéne. Köszi.

2016. okt. 23. 16:45
1 2
 1/12 anonim válasza:
88%

Társaságtól függ, mennyit iszok. Pl. Barátnőmmel kb.1-1.5l sör(nem olyan sokáig tart, aztán már csak a hangulat dob rajta.) vagy 5-7 keritèsszaggató házipárlat(pálinka) ( hajnalig ) vagy 0,75l bor. (Mint a sör) Így kb.

Eddig életemben csak 3szor rúgtam be, az is az utóbbi 2 évben volt. Mindig othon, vagy haveroknál, szórakozóhelyen soha.

18/l

2016. okt. 23. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:

nekem nem kell sok, de én keveset eszek nap közben, így iskola után leszoktunk menni dunapartra, megiszunk két sört, és attól már szédülünk, meg vigyorgunk azért.. :D egy 3-4 sör, meg egy kis rövid elég a berúgáshoz

18/F

2016. okt. 23. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Én 3 korsó/üveg átlagos (4-5%-os) sörtől berúgok. Hálisten, mert egyébként elég drága lett volna az egyetem, ha még ennél is többet költök az ivásra. 24/L
2016. okt. 23. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem kb 20-25 üveg (fél literes) sör kell, hogy berúgjak. Töményet, bort nem nagyon iszom. Elsőre lehet, hogy ez soknak tűnik, de tudni kell rólam, hogy kb 20 éve számítok kocsmatölteléknek.

36F

2016. okt. 23. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
15-26 éves koromban, sokszor kevés volt a napi liter pálesz, plusz sör. Utána még autóba ültem és mentünk csavarogni, inni. 26 éves koromtól, piát át váltottam feleségre. Ma, 59 évesen, két feles és egy sör, fejre állít.
2016. okt. 23. 18:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Azért látom, vagyunk itt öregebb rókák is, akik azért tudnak, tudtak termelni rendesen. :)

Egyébként a rekordom 33 üveg sör, nyolc félunikummal. Na az már karmolt rendesen.

2016. okt. 23. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Én mostanába egy átlagos bulin olyan 7-10 óra leforgása alatt jellemzően kb. 3 deci tisztaszeszt iszok meg, ennyitől még nem hányok, de azért rendesen érzem, vége fele szokott lenni emlékezetkiesésem is. Hogy épp mit iszok az változó, de általában fél liter körüli tömény 3-4 sörrel.

21/F

2016. okt. 23. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:

mondjuk 4 korsó sör, borból egy üveg (0,75 liter), vodkából meg kb 2,5 deci.. most így ezeket tudom átlagban, de változó, több dologtól is függ. ennyitől még nem vagyok rosszul, de elég jól érzem magam, gyakran már nem is kívánok többet.

N26

2016. okt. 24. 10:57
 9/12 anonim válasza:

Nekem kb. három 2/2,5 decis fröccs, vagy pezsgő is elég.

17/L

2016. okt. 25. 18:19
 10/12 anonim válasza:

Hm... Egyszer volt eddig emlékezetkiesesem, akkor megittam pár deci Martinit, majd kB egy liter bort rá. Ezt egy óra alatt. Hát azóta kB rá se bírok nézni a vörösborra. 😂

Spicces amúgy elég hamar leszek, de például egy liter vodkát 1-2 óra alatt megittam a múltkor, és az nem ütött ki mint a bor :D de ez nyáron volt, azóta elszoktam tőle, szerintem 4-6 shot plusz valami elég lenne hozzá hogy elég jól érezzem magam. 😂

18/L

2016. nov. 13. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!