Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi sört kell meginnotok...

Mennyi sört kell meginnotok ahhoz, hogy berúgjatok/becsiccsentsetek tőle? (literben, dobozban v üvegben számítva)

Figyelt kérdés
mert egyik haverom megiszik 11-15 1 literes sört,4-5%osat és hát nemsok változás..nem durva ez?
2009. aug. 26. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

háááát, legalább 3-4 dobozzal :)

de én nő vagyok :)

2009. aug. 26. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Az a durva, hogy nem hal bele.
2009. aug. 26. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
éhgyomorra 3 sör, és jól vagyok. :D 24/L
2009. aug. 26. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem önmagában az a durva, hogy valaki bármilyen folyadékból megiszik 15 litert.. Kissé soknak hangzik. Persze, ha közben táncol, vagy mozog, akkor kiizadhatja, de nekem akkor is soknak tűnik.

Én olyan 6-7 (fél literes) üveg sört szoktam inni, attól még nem rúgok be, csak nem bírok meginni többet. Ekkor hívom segítségül a pálinkát.. :)

30/f

2009. aug. 26. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
én most lepődtem meg...azt gondoltam bírom a sört és egy át nem aludt éjszaka után egy doboz is elég volt, na nem ahhoz, hogy ne tudjak magamról, csak szédűltem ^^ 18/L
2009. aug. 26. 17:03
 6/9 anonim válasza:
100%

4 pohár félliteres :D

és azért meg ne kérdezd menyi vagyok.....

2009. aug. 27. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, négy-öttől már mosolygok :)

Fiú

2009. szept. 14. 19:06
 8/9 BeerHunter ***** válasza:
Hát nekem a sör az az ital, amit lényegében korlátlan mennyiségben meg tudok inni XD Nem végigtáncolt/ugrált éjszaka 10-14 liter körül mozog a fogyasztásom :-)
2009. dec. 6. 04:11
 9/9 anonim válasza:

Több dologtol függ , függ a

Testtől:

-Súly

-Testtömeg eloszlás (zsir , izom ....)

-Genetika

Gyomor

-Tele v Üres (üres hamarabb beállsz)

Agyilag

-mennyire vagy fáradt.

én 15 éves vagyok , és már álltam be 3 sörtől de vacsora utan mutlkor 9 dobozt (0,5l)-st ittam meg és nem abszolut nem rugtam be csak jobb lett a hangulatom :)

2010. febr. 15. 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!