Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyire van veszélyben az...

Mennyire van veszélyben az egeszsegem?

Figyelt kérdés
Mostanaban rászoktam arra hogy minden hétvégén részeg vagyok, bulizni járok (mindig is ittam de csak kb 2-3 hónapja csinalom rendszeresen).Tudom hogy az én koromban ez normális de szöget ütött a fejembe a gondolat arról hogy mivan ha ezzel ártok az egészségemnek? Nagyon szeretek inni járni de remélem azért ettől nem lesz semmi bajom... kérlek segítsetek! 17/L

2016. okt. 23. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
:DDD Azért mert mások csinálják, ezért úgy gondolod, hogy lehet és ez így a jó? Egyáltalán nem jó ez a szervezetednek, minden embernél más mértéke van a károsodásnak.
2016. okt. 23. 15:56
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Még egy kicsit eljársz iszogatni és már nem fog érdekelni az egészséged. Erősebb lesz a szenvedély.
2016. okt. 23. 15:57
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem kene berugasig inni. Nem az a baj, hogy hetente 1x iszol, hanem hogy be is rugsz. Boven eleg lenne 1-2 poharka valami, es nagyon fontos, hogy ne ehgyomorra.
2016. okt. 23. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
A te korodban ez a normális szerinted? Rossz környezetben élsz akkor.. nem az egészségeddel van itt baj hanem a gondolkodásoddal. Az egészségeddel is lesz nyugi ha majd egyszer kórházban ébredsz fel..Ez nem normális, és nem vagyok maradi, ha akarsz valaki lenni később és nem akarod elsz**rni az életedet akkor inkább tanulj. Oké hogy kell bulizni, és szórakozni ez tényleg természetes de rendszeresen lerészegedve hazaesni egy 17 éves lánynak nem valami normális. 16/L (és ne vegyétek okoskodásnak mert fiatalabb vagyok)
2016. okt. 23. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:
10%
Én is ezt csináltam anno és nem lett tőle semmi bajom.
2016. okt. 23. 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy lepontozzák, ezért kár válaszolni xD ezért van alig néhány válasz a kérdésekre, büszkék lehettek magatokra..
2016. okt. 23. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Én zöld kezet nyomtam, mert szerintem sem normális. Divatos, és mostanság bevett gyakorlat a tinik körében, de attól még, hogy sokan csinálnak valamit, nem lesz normális. Esetleg társadalmilag megtűrt, vagy elfogadott, de objektíven nézve nem feltétlen lesz normális.
2016. okt. 23. 20:11
 8/11 anonim ***** válasza:
38%
35 éves vagyok, diplomás, házas nő. És ittam alkoholt 17 évesen minden hétvégén, jó idők voltak, szívesen emlékszem rájuk. Nem gondolom, h annyira egészségtelen lenne, mint pl. a rossz táplálkozás, vagy a mozgásszegény életmód. A "normális" meg tág határok között mozog. Nekem az a nem normális ha egy 17 éves még egy buliban sem volt és nincsenek emberi kapcsolatai.
2016. okt. 23. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Azért mert 35 éves vagy, még nem jelenti azt, hogy értelmesebb vagy egy 18 évesnél. Másrészt meg kit érdekel hogy diplomás vagy? Bárki le tud rakni egy diplomát, bölcsészek is szaladgálnak vele. Azért mert te úgy gondolod, attól még egészségtelen. Szerinted ha valaki nem jár bulizni, az nem él társasági életet. Most komolyan, ilyen ember ne adjon már tanácsokat könyörgöm.
2016. okt. 23. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
9 hogy te mekkora sötét paraszt vagy, elképesztő. Mondjuk abból semmi nem jött le neked, amit írtam. Szóval, h gyengébb képességűeknek is világos legyen, természetesen nem KELL alkoholt inni, az igyon, aki szeretne, én pl. 5 éve nem ittam egy korty alkoholt sem és így is jól elvagyok. Fiatalabb koromban meg ittam, sokan vannak ezzel így, akik itt válaszoltak, vagy álszentek és nem emlékeznek a saját fiatalkorukra, vagy abszolút nincsenek képben, h milyen az átlag fiatal élete, mert nekik soha nem volt benne részük és tinédzserkorukban az volt a legizgalmasabb élmény, ha írtak egy dolgozatot a suliban. Nyilván vannak fokozatok és nem egyenlő a kultúrált alkoholfogyasztás azzal, ha valaki heti kétszer a detoxban köt ki, mert ott már komoly gondok vannak. Én nagyon sok embert ismerek, aki szintén ivott alkoholt hétvégenként 17 évesen, köszönik szépen, tök jól vannak, karrier, család minden rendben, tehát hosszú, de rövid távon sem lett bajuk. Az alkohol amúgy valóban nem egészséges, a cigi se, de néhány berúgás, vagy egy szál cigi nem a világvége, nem kell úgy csinálni, mintha a világ legveszélyesebb dolga lenne alkalmanként alkoholt fogyasztani.
2016. okt. 23. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!