MIért van ez mikor alkoholt iszok?
Figyelt kérdés
Már megfigyeltem, ha egy kicsit többet iszok, akkor később egy folytóan édes ( már már kellemetlen) íz jön a torkomba. VAsárnap megittam egy palack budai reislinget fröccsként, kicsit becsicsentem, és aztán jött ez a folytóan édes érzés a szájamba, torkomba. A multkor, akkor volt ilyen, mikor söröztem a haverommal és elfogyott az aránylag ( aránylag, mégegyszer) iható borsodi és kihozott valami 100 ft os 'német' nevű löggyött, na ott egyből éreztem a különbséget. ez a cukorfok kiérzése lehet? 6 borsodi had been drunk thank came the shit one.2016. okt. 18. 15:33
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez a dolog (az édes) az bizony gyomorsav... Csak egy tipp, nekem is sok baj van vele, de a sörnek megint jó hatással kéne lenni rá... bortól nekem is sok a savam, de a vöröset nagyon birom (és az orvos is megengedte)... :)
2/2 anonim válasza:
nem akarok beleszólni az első válaszába de egy biztos, a gyomorsavnak biztos hogy nem édes íze lenne, megjegyzi egy életre az ember ha felböffenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!