Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A sütőtök cefrémnek a PH-ja...

RockStar numero uno kérdése:

A sütőtök cefrémnek a PH-ja 4,2 . mit tegyek hozzá?

Figyelt kérdés
becefréztem a sütőtököt. kivan magozva, a héja levágva. összevan pépesítve. Öntöttem hozzá vizet is, hogy az élesztő jobban szétterjedjen. De észre vettem, hogy kicsit ecetes szagú, és mivel tudnám ezt visszafordítani vagy esetleg megállítani ? A cefre ilyen hidegbe nem kint van. hanem egy fűtetlen alsó konyhában (13°-14°C)

2016. okt. 11. 19:05
 1/1 B Béla válasza:

Semmivel ha már egyszer megindult az ecetesedés folyamata lökheted ki vagy önts oda a disznóknak .legalább lesz valami haszna.Egyébként nem értem ezt a sok amatőrt honnan is veszik hogy mindenből megpróbálnak bort vagy pálinkát csinálni.

Ahhoz hogy valaminek alkohol foka legyen ahhoz cukor tartalom kel.Ez a titka az egésznek.

2016. okt. 14. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!