Csak szerintem lányos szokás kísérőt inni a töményekhez?
Nem hinném, hogy lányos, aki inni akar mellé valamit, az igyon. Én simán iszom mindent, koktélt sem iszom, kísérőt sem. Viszont itthon iszom, szóval ha szomjas leszek, akkor utána egy ponton iszom vizet. S nyilván szomjas leszek, szoktam.
A tömény sörrel is jó kombó, az azért már elég lightos ahhoz, hogy hidratáljon, de mindegy, mert úgysincs olyan nap, hogy ne igyak pár liter vizet s olyan sem, hogy több töményt betoljak :)
Nem érdekel, mit csinál az, aki kemény. "Kemény" fickók már elég sokszor meghaltak alkohollal kapcsolatban...
A párom szolidan csinálta, ő vodkával hígította a fekete abszintnak nevezett 80%-os cuccot, attól azért nem lesz baja az embernek, ha nem nyom le belőle túl sokat. De ez már a koktélok világa, kísérőt ő sem iszik soha.
Faxa gyerek vagyok, nem de? Töménnyel kísérem a töményet.
Hukk, hukk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!