Melyik a legjobb scotch amit ittatok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 18:23
1/4 anonim válasza:
Johnnie Walker Black Label, de most van itthon egy Scapa csak még bontatlan, valami különleges alkalomra tartogatom, az jó eséllyel veri a black labelt.
3/4 Phoney válasza:
A Glendronach Revival, de az sajnos már kifutóban van, és csak bőven 2×-es áron lehet kapni. A jelenleg is rendes forgalomban lévők közül a Lagavulin 16 és a Johnnie Walker Green Label. De egyben a legdrágábbak is ezek voltak eddig. (Illetve volt még a Chivas 18 ilyen árkategóriában, az nekem túl visszafogott volt ennyi pénzért.)
4/4 Dorian Gray válasza:
Ardbeg Supernova. Amikor legutoljára néztem, valami 400font volt egy üveg. Szerencsére van kint a pubban nálunk, mindig mielőtt hazajövök iszom egyet belőle. Azért azt hozzátenném, hogy másfél év alatt (mióta figyelem) bő fél üveg fogyott belőle.
De önmagában az ár nem mondd sokat. Jó nyilván,ha egy ital több árkategóriával drágább,mint a másik,akkor jobb is. De én nekem ár/érték arányban két kb 150 font körüli whisky a kedvencem. Ugyanakkor 50-60 fontos kategóriában is van sok kiváló.
Nem a cetli a lényeg rajta,hanem az, hogy megkóstolod és kivált-e valami "hmm ez baromira ízlik" érzést a íz és illatvilága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!