Sör, bor vagy rövidek? Te melyiket preferálod a legjobba és miért?
Figyelt kérdés
Én szinte minden alkoholformát megiszok, de én sörös vagyok inkább.2016. szept. 28. 17:31
2/8 anonim válasza:
Az attól függ. Gasztronómiai szempontból a bort. Sok minőségi bor van, ami jól passzol egyes ételekkel. A sörnek konkrétan szeretem az ízét. Nyáron sokat megiszok. Szomjcsillapításra is jó, illetve haverokkal beszélgetni sör mellett az igazi. Töményet tisztán annyira nem tudom élvezni, azokat inkább akkor iszom, ha be akarok rúgni.
3/8 anonim válasza:
Elsősorban sör, de csakis az igazi sör, nem a nagyipari hulladékok...
Borozni nem szoktam, rövidezni ritkán, ilyenkor whisky, Unicum nagy ritkán cognac(hja Henessy elég drága), vodkát önmagában nem igazán, de koktélalapanyagnak jó.
4/8 anonim válasza:
Munkához sör, kikapcsolódáshoz/alkalomhoz bor, buliban rövid.
5/8 anonim válasza:
Mikor melyik esik jól, azt. Nem vagyok boros, de azért néha az is kell, főleg tokaji aszú, mert a többi rámromlik s itthon szoktam inni.
A sör ilyen laza nyári kis valami, de az is kell.
De leginkább a whisky és a vodka jön be, előbbi élvezkedőbb, az utóbbi snasszabb, kedvelem az ízét, de azért mégis visszafogottabb.
6/8 anonim válasza:
Én a bort szeretem a legjobban.
7/8 anonim válasza:
Ősszel-télen - Bor
Tavasszal-nyáron - Sör
8/8 anonim válasza:
Száraz Martini, száraz Törley pezsgő, csak mert ízlik és szeretem.Nyilván alkalmilag és mértékkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!