Szőlőből szeretnék pálinkát főzni mennyi pektin bontót tegyek literenként a cefréhez?
Figyelt kérdés
További házi jól bevált szőlőpálinka főzési technikákat is megköszönök2016. szept. 23. 06:58
1/2 anonim válasza:
Alacsony pektintaralmú gyümölcs, nem kell bele bontó.
ajánlott irodalom: Békési Zoltán-Csarnai Erzsébet: Házi pálinkafőzés (Mezőgazda kiadó)
2/2 anonim válasza:
Vannak kifejezetten szőlőre szelektált pektinbontó enzim. [link]
Bár én a helyedben nyugodtan használnék bármilyen pektinbontót. Az adagolás minden esetben rajta van a terméken. ( hogy miért kell használni, az már egy másik téma. A főzési technika az meg főleg. De ha egy kiskátéval megelégszel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!