Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért tilos az othello szőlőbő...

Miért tilos az othello szőlőből készült bort kereskedelemben árusítani?

Figyelt kérdés

2016. szept. 19. 22:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ugyan azt a csontot rágjuk 3 oldalról.

Amikor azt mondom, hogy ez politikai és törvény hozási rendszer miatt van, akkor segg vagyok. Ha azt mondom, hogy ezen akkor lehet változtatni, ha valaki benyújt egy törvénymódosítót tudományosan alátámasztva segg vagyok. Ha azt mondom, hogy attól nem fog megváltozni semmi, mert itt tépjük a szánkat segg vagyok.

Hiába olvasom vissza, ha ugyan azt mondjátok, mint én, amit leszóltok és arra hivatkoztok, hogy segg vagyok.

2016. szept. 25. 20:04
 22/23 Mojjo ***** válasza:
@21: kérlek, idézd be, mikor állítottam, vagy "hivatkoztam arra", hogy segg vagy. Köszi!
2016. szept. 25. 23:35
 23/23 gaspar89 válasza:
Sztem , csak üzlet politika az egész, érdekes modon nagy apáink ezt ittaká és apáink és érdekes modon semmi bajuk sem volt, eyszerüen csak ki akarják vonni a forgalombol mert egy igénytelen szőlő nem kell permetezni stb, és jol terem, sztem...
2020. jan. 23. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!