Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Whiskey vs vodka - Melyiket...

Whiskey vs vodka - Melyiket szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Melyiket isszátok szívesebben? Én például vodkás vagyok, whiskeyt nem is nagyon iszom, ha kínálnak sem. Ti hogy vagytok vele? Kor & nem nem kötelező, de jöhet :)

2016. szept. 14. 18:23
1 2
 11/14 anonim válasza:
vodkával nagyon finom koktélokat lehet csinálni amik jobban itatják magukat mint bármelyik más alkohol igy összességébe abból nagyon sokat lehet inni :D a whiskey drága ezt leszámitva az is jó ez hangulattól függ es nyilván hogy miért iszik ha be akar b@sszni akkor inkább vodka a whiskey böl ha sokat iszol abból akkor csak róka lesz :D
2016. szept. 15. 00:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon jól leírta egy előttem szóló. Whisk(e)yből a pocsékok túl vannak árazva, a jók meg igen drágák. Tény hogy több íze van a whiskynek mint a vodkának. És ha 10k feletti áron kéne vennem italt én is whiskyt vennék, mert inkább egy 12 éves Glenfiddich vagy Glenlivet mint egy Grey Goose vodka. Ugyanakkor ha megfizethető áron 4-5k/üveg szeretnék piát venni, sokkal inkább a vodkára szavazok. Russian Standard, Smirnoff pl. ilyesmi áron van és meglhetősen tiszta, jó vodkák. Ízélményt nem nyújtanak, mert semleges az ízük, de könnyen csúsznak, koktélokba pedig kiválóak. Na most ezzel szembe hasonló áron a Johnnie Red, Ballantines Finest, Jim Beam white stb. számomra nem túl élvezhető. Igaz több ízük van mint a vodkáknak, de annyi rossz illetve csípős, karcos mellékíz is megjelenik mellette hogy inkább a vodka. Koktélba szintén rosszabb, whisky kólát alapból nem szeretem, gyömbérrel jó de azzal is csak kb. 1:7-hez ízlik.
2016. szept. 15. 10:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Vodka. Hát ha egyszer orosz vagyok...
2016. okt. 24. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Whiskey-t szeretem.
2021. nov. 17. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!