Bp.22. kerületében hol lehet Csíki sört kapni?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, a honlapjukon van egy térkép ahol ki van írva, de olyat kérdezek, aki tényleg itt szokott venni, mert a honlapról több helyet is végigjártam, és sehol nem volt, vagy azt mondták, hogy egyszer hoztak csak, és azóta nincs.2016. szept. 14. 09:34
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó 2-nek köszi, a Reálban sikerült venni, 400-ért (tehát szerintem 600 ft csak valami méregdrága pesti kocsmában lehetett). Remélem lesz még ezentúl is, nemcsak 1 "rekesznyit" hoztak :D
2016. szept. 14. 21:26
12/14 anonim válasza:
Nem kocsma, bolt... például ez:
De itt nálunk vidéken a helyi "ínyenc" boltban is 550. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy valamelyik pesti kocsmában 600 vagy még akár több is... ha már vendéglatóipari egységek, akkor Balaton parton láttam már 800-ért is. Illetve változatlanul fenntartom, hogy 400-at se ér, ennyi pénzért is tudok jobb söröket. De ha esetleg kóstolsz majd mást is(mármint igazi sört), akkor szerintem rá fogsz jönni. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Ittam én már Fótit, Primatort, Békésszentandrásit, Deliriumot stb, de én valahogy nem érzek ekkora különbséget a sörök között, lehet hogy nem olyan kifinomult az ízlésem, vagy nem tudom. Viszont a Csikit az említett okokból már régóta vártam hogy megint ihassak :D
2016. szept. 14. 22:06
14/14 anonim válasza:
Ne vedd sértésnek, tényleg nem bántásból mondom, de ha valaki nem érez a Delirium Tremens(vagy Nocturnum, de írhattam volna Keserű Mézet is) meg a Csíki között különbséget, akkor valóban nem annyira kifinomult az íz érzékelése. De legalább akkor te tisztában vagy vele, hogy azért a Csíkinél komolyabb sörök is léteznek, ki is próbáltad őket, csak nem jöttek be. Oké, ízlések és pofonok különbözőek, valakik a kiegyensúlyozottabb söröket kedvelik, mint a Csíki, mások meg az izgalmasakat, amelyek feszegetik a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!