Mennyi alkoholtól lehet berúgni? Borra gondolok.
Egy üveg egri bikavér - jó testes bor, a hányás garantált, és a másnapi fejfájás, ágyban fekvés is!
Mi a barátnőmmel 2en ittunk meg egy üveg bikavért, akkor 20 éves lehettem, hazaérve kihánytam, majd másnap alig bírtam felkelni és majd szét szakadt a fejem egész nap.
Na, azóta nem iszok alkoholt. Addig se ittam soha, ezért nem tudtam, hogy a bikavért max nehéz kajákhoz szokás inni, akkor is max egy pohárral. Tanulópénzt megfizettem. Azóta a bornak még a szagától is rosszul vagyok.
27/N
Emberenként függ mennyi kell a berúgáshoz, meg függ attól is hogy mennyit ettél előtte, ahogy te is feltételezed, ha éhgyomorra iszod jobban üt, de nem érdemes mert könnyen hányás lehet belőle. Ha lassabban iszod, nem üt jobban, sőt inkább ha gyorsan iszod akkor üt jobban, hiszen addig a szervezet már elkezdi feldolgozni az elejét, mire a vége megérkezik.
Amúgy ha úgy akarsz berúgni, hogy nem szeretnél hányni, kerüld a túlzottan savas borokat, azok csak 1-1 pohár erejéig jók.
ma 20:16:
Én bikavérből meg tudnék inni 2 üveggel is egyedül, nem hánynék tőle, viszont a kékfrankostól rosszul leszek ha sokat iszok belőle.
Kérdező:
A víz azért segít, mert az alkoholnak vízhajtó hatása van, ezért kiszáradsz tőle. Persze lehet ezt úgy is hogy eleve fröccsözöl :-)
Nem, a bor az biztos jó volt, mert egy elég drága helyen ittuk. Viszont én abszolút nem bírom az alkoholt. Már egy pohár pezsgő, vagy egy rövid ital is a fejembe száll.
20.16
"a bor az biztos jó volt, mert egy elég drága helyen ittuk"
De aranyos... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!