Van még rajtam kívül bárki aki ilyen?
Figyelt kérdés
Az az ábra, hogy szeretek a barataimmal egxutt lenni, es ha iszunk, akkor berugni. Jo, nem berugni, becsipni, az a legjobb. De ott kezdodik a problema hogx ehez alkoholt kell inni. Undorodom minden alkoholtól. Még a sör úgy ahogy iszogatom nyáron, de az se megy le könnyen. Családi összejövetelek alkalmából pl utolsó ilyen a gimis ballagásom volt, koccintott a család egy feles nem tudom mivel, ahho is csak hozzáérintettem a szám szélét, és annyi.Szilveszterkor a pezsgovel csak udavriassagbol koccintok, max egyet belekortyolok mikor mindenki latja. de ha mondjuk töményezünk, akkor nekem kb fel liter kiserő kell egy feles mellé, amit rögtön ráhúzok. Tudom ez elég cink, de most is elszorul a torkom ha egy feles vodkara gondolok. Se a likőrök, se a baileys se semmilyem krémes édes alkoholt nem tudok meginni anelkul hogy ne fintorognek. Pedig ezek biztos finomak, de nekem valahogy nem veszi be a gyomrom. Vagy tudtok ilyen piákat? Aminek tényleg minimális alkoholos íze van de megvan a hatása?2016. aug. 18. 12:09
1/6 A kérdező kommentje:
Es meg annyi hogy legutobb Parizsban voltam, és az utolsó estén vacsorázni mentünk egy francia étterembe. És a párom kért nekem egy pohár Maison deux montielle bort, ami egx baromi drága francia bor, és mondtam neki hogy kár kidobnia erte a penzt,mert hiaba mondta hogx na ez biztosan izleni fog, mrg a szagat se birtam. Aztan valahogy legyurtem de aaa...kár belém
2016. aug. 18. 12:17
2/6 anonim válasza:
Érdekes, a legtöbb kúltúrált ember pont fordítva van és az íze miatt issza az alkoholos italokat, nem azért, hogy beb#sszon.
Arra elég egy alkoholos vatta a végbélbe is.
3/6 anonim válasza:
Ha nem ízlik, ne erőltesd. Én sem nagyon szeretem az alkoholok többségét, de a jó borok, pezsgők azért elcsáítanak. Likőrök meg hasonlók nem.
Ha nagyon piálnál, akkor szerintem sportfröccsel próbálkozz. Egy deci száraz fehérbor - pl. egy jobb minőségű (pl. Nyakas) Irsai - és 4 deci szóda. Kellemes fanyar limonádészerű italt kapsz. Ha ízlik, akkor jöhet a viceházmester (2 dl bor 3 dl szóda).
5/6 anonim válasza:
Koktélok? Azok isteni fincsi édes cuccok és nem is érezni bennük az alkoholt. Pl. vodka - Cappy eper és dinnye szirup.
6/6 anonim válasza:
Én kb másnaposan vagyok ilyen mint amit most te elmondtál. Egyszer felkeltem, benyúlok a hűtőbe, volt ott egy sió almalé, tele és majdnem mindet megittam húzóra. Majd éreztem, hogy kicsit becsiccsentettem, hát vodka volt benne csak beraktuk a hűtőbe előző nap és elfelejtettük. De abszolút semmi alkohol íze nem volt, jó mondjuk max másfél deci vodka volt benne, de tán még annyi sem. Pedig a vodkát alapból utálom, másnaposan meg minden alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!