Milyért akarják ennyire hogy alkoholt igyak 13 évesen?
Egy normális közegben illetve családban senki nem "akarhatja" hogy igyál. Maximum felajánlhatja hogy megkóstold vagy megigyál egy pohárral , legalábbis ha a korodat nézzük. Apud valószínűleg azt gondolja hogy leülni borozni az férfias dolog , talán mert őt is így nevelték (vagy talán csak nem talál más ivótársat hirtelen) de valójában téved. Italozni nem erény hanem azt is mondhatnám kiváltság , illetve a szórakozás , kikapcsolódás egyik formája.
A veled egykorúak pedig el vannak eresztve és azt hiszik hogy menő dolog tajtrészegre inni magadat. Sajnos a mai tizenéves korosztály ezen az elven szocializálódik. Ahogy lazulnak a kötelékek a családokban és a józan emberi kapcsolatok között úgy kezd el minél jobb megoldásnak tűnni az italozás .
Nem azt mondom , meg lehet inni haverokkal egy korsó sört , de nem 13 évesen! Én ennyi idősen még Donald kacsa magazint olvastam és akkor voltam boldog ha a vasárnapi ebédnél előkerült egy üveg kóla.
Szerintem jól teszed és okos vagy hogy nem társulsz senkihez. Hadd nevezzenek ostobának. Ne törődj velük. Szesz nélkül lehetsz a legigényesebb ember és ezt komolyan mondom.
Ha olyan körbe kerül az ember, szenvedély betegek közé, akkor szinte kötelező rászokni mindenre. Ő szerintük.
Hagyd azt a társaságot , nincs arra neked szükséged. Te még nagyon fiatal vagy , felesleges az ilyen. Nem mintha később szükség lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!