A nőknek miért mániája, hogy a gyorskajákat felezni akarják?
Titeket nem idegesít, amikor pl. egy hot-dog vagy döner éppenhogy elég egy jóllakásra, de a másik feletek előhozakodik hogy "együnk meg ketten egyet".
Vagy a másik amikor nem hagyja magát meghívni, de az amúgy is keveset meg "megdézsmálja".
Miért nem értik meg hogy a pasik másképp működnek és nem "picikét" akarnak csipegetni mint tyukok.
" mert a pasiknak mániájuk, h akkor is megeszik, ha nem is kívánják és már dugig vannak, csak h ne legyen kidobva."
Ez így igaz nálunk is.:)))
Én meg pont az ellentétje vagyok ennek a helyzetnek...
Egy hamburgert 5-10 perc alatt betolok és még ennék. Pasim meg lassan mammogva eszi fél óráig is akár, aztán meg mondja hogy huuu de tele van.
Annyira idegesítő :D
23L (és 49kg!) :D
7: meg tudlak érteni.:)
Én sem szeretem ha valaki csak nézegeti. Egyébként 23 évesen nekem sem lett volna gond, ha valaki fél adagot eszik én meg másfelet, de most már oda kell fogyelni hogy hol az elég.:)
" Azt sem tudom mi az a tyuk."
Tudod a tyúk, de ha az ékezet hiánya problémát okoz akkor nem irigyellek. Van az a teszt, amikor az a-betűket 4-esekre cserélik, meg az e betűket 3-as számjegyre. Átlagos képességű emberek még az is jól tudják olvasni.
Sőt van az a teszt is amikor még meg is cserélgetik a karaktereket. Ahhoz sem kell kiemelkedő szellemi teljesítmény.
Egy embernek a másik fele tudod az akit egyesek a "párjuk"-nak neveznek. De párjuk az állatoknak vannak, ők párzanak. Te tudod hová tartozol.
U.I.: A skizofréneknek másik személyiségük van, nem másik felük. Remélem ma is tanulhattál valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!