Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 2,5 liter sörtől be lehet...

2,5 liter sörtől be lehet rúgni? ( 4%)

Figyelt kérdés

2016. aug. 5. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Hát két és fél liter folyadékot én személy szerint csak egy teljes nap alatt tudnék meginni, tehát berúgni biztos nem tudnék tőle, mert 4% alkoholtartalom azért nem elég magas ahhoz. Persze ha megiszod az egészet 1 óra alatt az más tészta, azt biztos megérzed, de szerintem nem a részegség lesz a legnagyobb bajod, hanem hogy a vécére fogsz járni utána folyamatosan....
2016. aug. 7. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Ez attól függ ki issza...

Egy tizenéve fiatalnak aki nem igen ivott még bőven elég arra hogy bepiáljon, hányásig.

De egy gyakorló piásnak szinte semmi.

Az 5 sör egy alap adag egy ivós embernek, és berúgni nem fog tőle.

2016. aug. 10. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap pont ennyit ittam nagyjából 5 óra leforgása alatt, és jól berúgtam. Hazaúton le is kellett szállnom az éjszakai buszról kidobni a negyedik és ötödik sör között elfogyasztott hamburgert.

(72kg, 25/F, alkalmi ivó)

2016. aug. 20. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán :-) Nekem a rekordom 12 doboz sör de viszont azt délelőtt 11 és este 9 között fogyasztottam el. azt már megéreztem..de 5 üveg sörtől max jó kedvem lesz, mivel ha egymás után bevertek 2-őt akkor nagyon kell pisilni...kell egy kis szünet utána jön a harmadik..negyedik közben pisilés 1 óra szünet és utána az ötödiket mire megiszom már kiment a első :-) + közben mindig farkaséhséget kapok és rengeteget kell ennem..két sör után és persze miután jól kipisiltem magam alap a 2-3 hamburger/ vagy valami rendesebb ételből két nagy tányér az is szívja.
2016. dec. 31. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!