Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A cognac-nál van finomabb ital?

A cognac-nál van finomabb ital?

Figyelt kérdés

2016. júl. 23. 16:37
1 2
 11/15 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Pedig szerintem tényleg csak ízlés kérdése. :-)

Ha én nem szeretem a whiskyt, akkor modhatod nekem, hogy milyen kifinomult ízvilága van,meg hogy hány évig érlelik tölgyfa hordóban, és hogy több száz éves hagyományok alapján készítik, AKKOR SEM fogom szeretni.

Vagyis NEKED az ízlik jobban, NEKEM meg más.

(Ami egyébként lehet, hogy egy egész más, de ugyancsak teljes ízvilággal rendelkezik.)

Emiatt írtam a "De gustibus non est disputandum" mondataot, mert már több mint 2000 éve felfedezték, hogy az egyes emberek ízlése különböző.

Okosak voltak azok a rómaiak. :-D

Van aki ezt szereti, van aki azt.

Minden embernek más ízlése van, más jön be neki.

Képzeld, még vegetáriánusok is léteznek! :-D

2016. júl. 23. 17:38
 12/15 anonim válasza:
64%
A baracklevet jobban szeretem.
2016. júl. 23. 17:53
 13/15 anonim ***** válasza:

De, ízlés kérdése, s hogy jön ide a vodka? Az különösen semleges ízű ital - bár pl. én igenis érzékeny vagyok az ízére, van belőle kedvencem, nem is drága, ami szinte minden más italt ver nálam. A jó whiskyket persze nem, sőt a tokaji aszút sem. De bizonyára minden gint, tequilát, törkölypáleszt... Ugye nem ittam mindent életemben, sőt, viszonylag keveset, csak extrapolálok abból, hogy mennyire utálom az előbb említetteket, nem esélyes, hogy a legjobbjaik a kedvenc vodkám felé mennének. Persze ki tudja? Sőt, esetfüggő is lehet ez, egyetlen embernél is. Ráadásul az ízlés is változik.

A finomság és az íz erőteljessége kettő :)

2016. júl. 23. 19:09
 14/15 anonim válasza:
100%
Erjesztett kecsketej, jó hidegen, friss kaporral. Hmmm... mindjárt be is verek egy köcsöggel!
2016. júl. 25. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
De a brandy:D
2017. aug. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!