Elképzelhető, hogy azért nem vagyok sose másnapos, mert éhgyomorra iszok csak pár kortyot, (ettől is simán be tudok rugni) és ez ugye még nem egészségtelen mennyiség?
Elképzelhető, hogy nem voltál berugva csak egy kicsit becsiccsentettél.
Ha fiatal vagy és nem régóta fogyasztasz alkoholt normális, hogy kevéstől is berugsz, de ez idővel változni fog és jobban bírod makd az alkoholt.
Nem, mindegy, hogy miből iszol pár kortyot, de a leírásod alapján tényleg nem berúgásról beszélsz.
Nálam is van, hogy teljesen lebambulok egyetlen italtól, de az még nem berúgás, és ennyitől nem is nagyon lehet másnaposnak lenni. (Bár idősebbeknél állítólag 1-2 sör után is előfordulhat.)
Kizárólag akkor voltam másnapos életemben, amikor mindenfélét összeittam, illetve amikor rossz minőségűt ittam. Normális italtól még véletlenül sem volt semmi bajom.
Pár kortytól szerintem nem lehet berúgni, bár egy extrém kezdő ketogén diétában lehet, hogy képes rá (állítólag brutálisan leviszi az alkoholtűrő képességet :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!