Ki ivott már meg egy deci felest?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 11:22
2/10 anonim válasza:
én, mondtam a kocsmában hogy dupla szilvát és két felest egyszerre adtak egy pohárban :)
4/10 anonim válasza:
Én már húztam le egy deci töményed, hát volt ereje.
5/10 anonim válasza:
Énke... vizet kértem, ismerős odaadott egy naturakvás üveget, én boldogan löttyintettem, mire megcsapott a szaga legalább egy deci a poharamban volt... erre ő vigyorogva öntött magának egy ujjnyit és annyit mondott, hogy akkor fenékig... Én meg úgy döntöttem nem b*szik ki velem... :D
6/10 anonim válasza:
Én eddig csak 2 felest ittam egymás után (ami ugye 1 deci), vagy egy deci töményet, az meg nem feles :)
8/10 anonim válasza:
Hát tegnap történt, hogy fél liter házipálinka jutott mindenkinek fejenként, és huzamoztunk. 4 huzamból elfogyott az én részem xD Szépen néztem ki, még most is szarul vagyok. +o(
9/10 anonim válasza:
szerintem már sokan ittak 1 deci felest (mondjuk igy elég hülyén hangzik :D) én is ittam már meg házi pálinkábol 1 decit 1 huzora és még uttána 2 nem sokáig álltam a lábamon másnap meg fel sem birtam kelni
mint utolag kiderült ittam rá abshintet is....
10/10 anonim válasza:
Én még egy deci háromcentest tudtam:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!