1/8 anonim válasza:
Szerintem akármeddig is eláll. A szeszesitalok, főleg rum, vodka, stb. Azt gondolom, hogy akár még hűtetlenül is elállna szobahőmérsékleten, hosszú hetekig, hónapokig. Nekem is van a kamrában már karácsony óta egy megkezdett üveg vodka, és semmi baja. (És ott nincs hhideg, ugyanaz a hőmérséklet, mint a ház többi részén).
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem fél évig-évig kéne hogy elálljon.
2016. júl. 13. 19:59
3/8 anonim válasza:
Addig is elfog, semmi baja nem lesz, hűtőben 100%!
4/8 anonim válasza:
Nálam egy 7 decis üveg tíz napig.
5/8 anonim válasza:
Attól függ, ki nyitogatja a hűtőt. Nálam elállna az idők végezetéig, a barátnőmnél hamar mojitó lenne a sorsa.
6/8 anonim válasza:
A tömények nálunk mind elállnak évekig, egyszer 4 évig ittunk egy whiskyt, pedig jó volt, csak ritkán jutott eszünkbe.
7/8 Phoney válasza:
Nem romlik és nem kell hűtőben tárolni.
8/8 anonim válasza:
Időtlen időkig, vagy míg meg nem issza valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!