Hogy kell sört húzóra inni? Vki elmondani a technikát?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 17:49
11/17 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Ha nem a saját szememmel láttam volna,én sem hinném el! Augusztusban gólyatáborban kohász-bányász sörváltó verseny volt (50 kohász és 50 bányász 1-1 korsót kellett lehúzzon, majd ha megitta kezdhette a sorban mögötte álló), és egy srác 3 másodperc alatt itta meg. Nekem sajnos 15 másodperc volt:S
19/L
12/17 anonim válasza:
meg lehet csinalni de szerintem van aki nem tudja megtanulni. olyan hogy giga tudtommal nincs.... esetleg gege... de annak meg nem sok koze van hozza. garatra gondoltatok?
14/17 KisGilby válasza:
Mit kell itt körülményeskedni? Évek óta szinte mindent húzóra iszom körülbelül 4-5 deciig. Semmi különleges technikája nincsen! Odaemeled a szádhoz, mint Bendegúz a fagyott kukoricagombócot, aztán elkezded nyelni.
Ha nincs elég nagy gyomrod vagy össze van szűkülve, akkor úgysincs esélyed, viszont ha kitartó vagy, akkor sima ügy és piros pont jár érte.
15/17 anonim válasza:
Mintha a Schönherzesek olyan nagy titokra jöttek volna rá :D Sima "edzéssel", sok-sok gyakorlással, minden "giga kiakasztás" nélkül hatalmas kortyokban, gyorsan 3-4 másodperc alatt simán meg lehet inni a sört. Nekem annyit mondtak a srácok, hogy az a titka, hogy hátra kell csapni a hatalmas kortyokat, mintha felest innál vagy valami ilyesmi, és gyorsan nyelni, és kész :D
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!