Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy kell sört húzóra inni?...

Hogy kell sört húzóra inni? Vki elmondani a technikát?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 17:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Utolsó! Ha nem a saját szememmel láttam volna,én sem hinném el! Augusztusban gólyatáborban kohász-bányász sörváltó verseny volt (50 kohász és 50 bányász 1-1 korsót kellett lehúzzon, majd ha megitta kezdhette a sorban mögötte álló), és egy srác 3 másodperc alatt itta meg. Nekem sajnos 15 másodperc volt:S

19/L

2010. ápr. 23. 16:36
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
meg lehet csinalni de szerintem van aki nem tudja megtanulni. olyan hogy giga tudtommal nincs.... esetleg gege... de annak meg nem sok koze van hozza. garatra gondoltatok?
2010. ápr. 23. 18:15
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
LÖkd ide a sört!
2010. jún. 8. 21:03
 14/17 KisGilby válasza:
55%

Mit kell itt körülményeskedni? Évek óta szinte mindent húzóra iszom körülbelül 4-5 deciig. Semmi különleges technikája nincsen! Odaemeled a szádhoz, mint Bendegúz a fagyott kukoricagombócot, aztán elkezded nyelni.

Ha nincs elég nagy gyomrod vagy össze van szűkülve, akkor úgysincs esélyed, viszont ha kitartó vagy, akkor sima ügy és piros pont jár érte.

2012. okt. 14. 20:29
 15/17 anonim válasza:
Mintha a Schönherzesek olyan nagy titokra jöttek volna rá :D Sima "edzéssel", sok-sok gyakorlással, minden "giga kiakasztás" nélkül hatalmas kortyokban, gyorsan 3-4 másodperc alatt simán meg lehet inni a sört. Nekem annyit mondtak a srácok, hogy az a titka, hogy hátra kell csapni a hatalmas kortyokat, mintha felest innál vagy valami ilyesmi, és gyorsan nyelni, és kész :D
2013. ápr. 17. 06:35
 16/17 anonim ***** válasza:
2013. dec. 2. 21:50
 17/17 anonim válasza:
2014. márc. 7. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!