Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy kell sört húzóra inni?...

Hogy kell sört húzóra inni? Vki elmondani a technikát?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 17:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
MIt akar a kérdésed jelenteni, mert ilyet még nem hallottam.
2010. ápr. 15. 18:00
 2/17 anonim ***** válasza:
4%
hát feltartod a fejed hogy az üveg alja felfelé álljon,és így.
2010. ápr. 15. 18:03
 3/17 A kérdező kommentje:

vannak aki ki tudják akasztani a gigájukat, és ezáltal a korsó sört csak beöntik a szájukba...

ennek a technikája érdekel

2010. ápr. 15. 19:05
 4/17 anonim válasza:
0%
hát bazz... miket hagytam ki... sztem inkább törd ki a nyakad és úgy, vagy próbáld meg elvágni a torkod egy kanállal és utánna egy tűzoltó kocsival fecskendezd be a vágáson keresztül a sört XDD
2010. ápr. 15. 19:20
 5/17 anonim ***** válasza:
30%
Enélkül a technika nélkül elég jól el lehet éldegélni, a sört ne normára igyad, hanem úgy, hogy az izéböl is érezz valamit.
2010. ápr. 15. 19:36
 6/17 A kérdező kommentje:

1.) nem véleményt kértem

2.) nem csak így akarom inni, meg ált. azt ízét kiélvezem, csak néha buliban jó lenne ha menne

3.) vki válaszolhatna a kérdésre is, ugyanis sztem nem úgy szólt, h. mi a "véleményed róla..."

2010. ápr. 15. 21:40
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Nekem van ismerősöm aki megtudja, egyszer megkérdeztük tőle és azt mondta, hogy rengeteget gyakorolt, nem árulja el:D Találjuk ki magunknak. Ha látom szépen fogok ránézni megkérdezem újra. Addig szerintem gyakorolj!:)
2010. ápr. 16. 12:53
 8/17 anonim ***** válasza:
25%

Vannak akik valóban ki tudják akasztani a gigájukat, a néhány másodperces guiness rekord is valószínűleg így született.

Szerintem enélkül is meg lehet inni húzóra egy üveg sört, az csak gyakorlás és kitartás kérdése, de persze akkor kell hozzá legalább 15 másodperc vagy több.

2010. ápr. 21. 16:03
 9/17 anonim válasza:
74%

A Schönherz Qpások tudják már "ősidők" óta a megoldást:

- "kiakasztják" a gigájukat, így nyelés nélkül csak leöntik a torkukat - nyelés nélkül. Ezt nem sokan tudják megcsinálni, de elvileg "tanulható". így egy sört le tudsz "gurítani" 5-6 másodperc alatt...

viszont:

- a Schönherzesek rájöttek egy még gyorsabb taktikára, a youtube-bon láthatod is: 3 másodperc alatt isznak meg egy sört. A megoldás NAGYON VESZÉLYES: nem csak kiakasztják a gigájukat, hanem a beöntés közben "szívják" is a sört.

2010. ápr. 22. 07:43
 10/17 anonim válasza:
26%

Ez butasag, nem tudjak kiakasztani a gigajukat!

A nyeles aktiv izommunkaval jaro folyamat, nincs olyan, hogy csak ugy "leontom a sort" a gyomromba! A nyelocso, a gyomorszaj alapallapotban zarva van, akaratlagosan nem nyithato! A nyeles ereje (szaj + nyelv + garat izmok es a nyelocso perisztaltikus izommozgasa!) tolja bele az etelt/folyadekot a gyomorba. A "huzora sorivas" gyors egymas utani nyelesekbol all, csak szeretik ezt tulmisztifikalni, mert akkor olyan nagy varazslatnak tunik ... :-)

En 1.5-2 mp alatt tudok meginni egy felliteres zacskos tejet (azt lehet nyomni, az sokat segit), sort viszont nem tudok egyszerre meginni mert szensavas es rohadtul faj :-)))

pts

2010. ápr. 22. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!