Hogy kell sört húzóra inni? Vki elmondani a technikát?
vannak aki ki tudják akasztani a gigájukat, és ezáltal a korsó sört csak beöntik a szájukba...
ennek a technikája érdekel
1.) nem véleményt kértem
2.) nem csak így akarom inni, meg ált. azt ízét kiélvezem, csak néha buliban jó lenne ha menne
3.) vki válaszolhatna a kérdésre is, ugyanis sztem nem úgy szólt, h. mi a "véleményed róla..."
Vannak akik valóban ki tudják akasztani a gigájukat, a néhány másodperces guiness rekord is valószínűleg így született.
Szerintem enélkül is meg lehet inni húzóra egy üveg sört, az csak gyakorlás és kitartás kérdése, de persze akkor kell hozzá legalább 15 másodperc vagy több.
A Schönherz Qpások tudják már "ősidők" óta a megoldást:
- "kiakasztják" a gigájukat, így nyelés nélkül csak leöntik a torkukat - nyelés nélkül. Ezt nem sokan tudják megcsinálni, de elvileg "tanulható". így egy sört le tudsz "gurítani" 5-6 másodperc alatt...
viszont:
- a Schönherzesek rájöttek egy még gyorsabb taktikára, a youtube-bon láthatod is: 3 másodperc alatt isznak meg egy sört. A megoldás NAGYON VESZÉLYES: nem csak kiakasztják a gigájukat, hanem a beöntés közben "szívják" is a sört.
Ez butasag, nem tudjak kiakasztani a gigajukat!
A nyeles aktiv izommunkaval jaro folyamat, nincs olyan, hogy csak ugy "leontom a sort" a gyomromba! A nyelocso, a gyomorszaj alapallapotban zarva van, akaratlagosan nem nyithato! A nyeles ereje (szaj + nyelv + garat izmok es a nyelocso perisztaltikus izommozgasa!) tolja bele az etelt/folyadekot a gyomorba. A "huzora sorivas" gyors egymas utani nyelesekbol all, csak szeretik ezt tulmisztifikalni, mert akkor olyan nagy varazslatnak tunik ... :-)
En 1.5-2 mp alatt tudok meginni egy felliteres zacskos tejet (azt lehet nyomni, az sokat segit), sort viszont nem tudok egyszerre meginni mert szensavas es rohadtul faj :-)))
pts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!