Csak én undorodok a bortól, sörtől?
30 éves vagyok, és utálom a sört. Ne szégyelld Te sem.
Borból meg meg kell fizetni a minőséget.
15-ös, és ugyan hányféle sör kipróbálása után jutottál erre a következtetésre?
Kérdező, borhoz nem tudok hozzászólni, de gondolom sörből eddig csak ocsmány nagyüzemi löttyöket ittál, ha érdekel dolog, akkor írok egy listát, miket érdemes kóstolgatni. Persze az szubjektív, én mit tartok jónak, de lesz benne sokfajta sör, és az a helyzet, hogy mivel rengetegféle sör létezik, rengetegféle ízű van, így kóstolgatással szerintem biztosan találsz megfelelőt, hiszen ott vannak az édeskés ír vörösök, a kávés stoutok és cseh barna lagerek, a savanykás, de egyúttal citrusos bajor búzasörök, vagy a belga fehér sörök fűszerekkel(pl.: koriander) megbolondítva... sokan azt hiszik a sör csak keserű lehet, de ez nem igaz. Mellesleg keserű és keserű között is van különbség, máshogy keserű egy cseh pilsner, egy angol bitter, és egy amerikai komlós IPA is. És azt is gondolom, hogy alapból akik nem szeretik a sört, nem feltétlenül a keserűsége miatt nem szeretik, hanem nagyrészt azért, mert a sok kukoricás nagyüzemi hulladék tele van borzalmas mellékízekkel, és én készséggel elhiszem, hogy ez sokaknak nem jön be. Helyes! De azért ezen sörszerű italok kóstolása után ne jelentsük ki már, hogy utáljuk a sört! Szóval kedves kérdező, tessék kóstolgatni, ha érdekel, mit érdemes, írj pm-et nyugodtan! :)
Ez kb. olyan, mint amikor egyszer mondtam, hogy nem bírom a cigarettafüstöt, azt mondták nekem, hogy szokjak rá, és akkor majd máshogy látom.
Komolyan: költsek rá egy vagyont, romboljam az egészségemet, hátha belátom, a másik félnek van igaza. Ponr ugyanez a sörnél. Inkább örüljünk, hogy valaki az átlagmagyarnál kevesebb alkoholt fogyaszt.
Nem ittál még minőségi bort, sört, ha így gondolod!
Én is utáltam a sört egészen addig, amíg csak a bolti, alsó/középkategóriás vacakokat kóstoltam. Nekem mindegyiknek borzasztó keserű gyógyszer íze van, nem szeretem őket. Aztán egy sörgyár látogatáson kóstoltattak velünk olyan prémium sört, aminek kellemes édes íze volt, semmi keserű utó- vagy mellékízzel! Na azóta tudom, hogy a sör is lehet jó. A borral dettó ugyanígy jártam egy borkóstoló alkalmával. :D Tehát van mindkettőből jó ízű, csak valószínűleg a felső kategóriákban találsz olyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!